Gouden lampen

van 287 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

van 287 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Goud in het interieur

Goud geeft het interieur een warme en luxe uitstraling. Het toepassen van gouden accenten in uw interieur moet zorgvuldig gebeuren. Pas daarom goed op dat de inrichting niet te kitscherig wordt. Verdeel het kleurenpalet goed over de ruimte. Goud in combinatie met zwart geeft een erge chique uitstraling. Goud met wit staat dan weer erg fris. Naast zwart en wit is goud ook goed te combineren met andere kleuren en materialen. Zo geeft goud in combinatie met beton een industriële sfeer.

Gouden lampen

Vind u een gouden muur net iets te overdreven?! Dan is het gebruik van gouden wanddecoratie een goede oplossing! Doe dit bijvoorbeeld door het ophangen van een spiegel met een goud randje, een fotolijstje of een gouden wandlamp.

Bij het kopen van een lamp wordt vaak gekozen voor een basiskleur zoals wit en zwart. Dat terwijl het een prachtig effect kan geven als ervoor wordt gekozen om een lamp te laten opvallen. Zeker als het gaat om een trendy hanglamp of een vloerlamp in de woonkamer. Door het kiezen van een gouden lamp heeft u een haalt u een mooie sfeervolle eyecatcher in huis.