Grijze lampen

van 438 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

van 438 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Grijs in het interieur

Grijs is een kleur die in alle ruimtes zorgt voor rust en eenheid. Grijs is modern, strak en oogt luxe en elegant. De kleur grijs is vaak te zien in een industrieel of landelijk interieur. Het is een ideale basiskleur. Grijs is een neutrale kleur, maar saai hoeft het niet te zijn.

Combineren

Grijs is erg makkelijk te combineren. Doordat het een neutrale basiskleur is zijn vrijwel alle combinaties mogelijk.  In het interieur kan gekozen worden voor verschillende kleuren grijs. Door meerdere kleuren grijs te gebruiken geeft u diepte en persoonlijkheid aan het interieur. Ook hout gaat goed samen met grijs, denk bijvoorbeeld aan een grijze vloerlamp naast een houten bureau. OF een kristallen kroonluchter, deze steekt mooi af bij een grijze muur. Belangrijk bij een interieur waarbij grijs de hoofdkleur is, is om het op de juiste manier te combineren met genoeg licht. Hierdoor wordt je huis niet te donker en te somber door de grijze kleuren.

Grijze lampen

Heb je liever een interieur waarbij grijs niet de hoofdkleur is maar vind je het toch een mooie kleur? Kies dan voor een paar grijze lampen waardoor je toch een grijs accent toevoegt in je interieur. Grijze lampen in diverse uitvoeringen en stijlen. Van stoere, industriële hanglamp in beton grijze kleur tot landelijke wandlamp met stoffen kap. Je vindt ze in onze uitgebreide collectie!