Industriële buitenlampen

Met tuinverlichting kunt u extra genieten van mooie avonden in uw tuin. Met deze verlichting bent u ervan verzekerd dat u ook na zonsondergang volop in sfeervol licht kunt blijven genieten.

Populair in Design: Wandlampen | Staande buitenlampen | zwartAlle buitenlampen

Weergave 1–12 van 38 resultaten

Landelijke, Industriële Buitenlamp Jaymie - Zwart
Landelijke, Industriële Buitenlamp Jaymiley - Roest
Zilver Waldo wandlamp buiten, glas en metaal
Landelijke, Klassieke, Industriële Buitenlamp Jaycea - Roest
Emira buitenlamp, staal, thermisch verzinkt
Landelijke, Industriële Buitenlamp Jaymiline - Mat Zwart
Basis
Landelijke, Industriële Buitenlamp Jaylee-Do - Antraciet
Landelijke, Industriële Buitenlamp Jaynizya-Lynn - Mat Zwart
Basis
Landelijke, Industriële Buitenlamp Jaysah - Mat Zwart

Kenmerken industriële buitenlampen

De industriële stijl staat voor robuust, ruig en stoer. Industriële buitenverlichting past hierbij. Buitenlampen in industriële stijl hebben vaak een verweerde, oude look. De industriële buitenlampen zijn gebaseerd op de oude fabriekslampen van vroeger. Kenmerkend is de grote kap die voor veel lichtverspreiding zorgt. Vroeger waren deze grote lampen onmisbaar voor de fabrieksarbeiders, tegenwoordig zijn ze helemaal de trend en kunnen we nog steeds genieten van de grote hoeveelheid licht die door de lampen wordt verspreidt! Ideaal wanneer je wilt genieten van de lange zomeravonden, ook wanneer het al schemerig wordt. Met de industriële tuinlamp geef je jouw tuin een stoere sfeer.

Materialen industriële tuinverlichting 

Industrie lampen hebben een verweerd en stoer uiterlijk. De meeste industriële lampen zijn gemaakt van metaal, een materiaal wat ook voor de oude fabriekslampen al gebruikt werd. Om een tuinlamp nog meer industrieel te doen lijken worden er tegenwoordig ook lampen ontworpen van thermisch verzinkt staal. Dit materiaal heeft van zichzelf al een verweerde uitstraling zodat de buitenlamp een typische oude look krijgt.

Industriële verlichting voor buiten

Bent u ook fan van de industriële woonstijl? De industriële buitenverlichting geeft u de kans om niet alleen binnenshuis maar ook buiten en in het tuinhuis te genieten van deze woonstijl! Bij Buitenlampgigant vindt u industriële tuinlampen in verschillende soorten. Zowel wandlampen voor op de buitenmuur als industriële hanglampen voor in het tuinhuis.

+ GRATIS LED pakket

Bespaar op je energierekening en pak nu jouw GRATIS LED lampen pakket.

Bestel €50+
Gratis LED pakket twv € 15,50

Bestel €75+
Gratis LED pakket twv € 31,50

Bestel €100+
Gratis LED pakket twv € 47,50

Bekijk de actie >