Klassieke lampen

van 286 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

van 286 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bij klassiek wordt vaak gedacht aan historische gebouwen, elegante vormen, antieke lampen en de kleuren brons, bruin en crème. Niet iets van deze tijd denk je dan. Maar de klassieke stijl is nooit uit de mode geraakt. Daarom beschouwen we de klassieke stijl als tijdloos. De klassieke stijl past ook erg goed bij een moderne woning. Een combinatie van modern en klassiek is iets wat steeds vaker voorkomt bij het inrichten van je huis. Deze combinatie wordt ook wel een modern klassiek interieur genoemd. Het bekendste voorbeeld van deze combinatie is klassieke lamp in de vorm van een lantaarn.

Klassieke lampen passen bij elk interieur

Omdat klassieke lampen een tijdloze uitstraling hebben passen ze eigenlijk bij elk interieur. Bij een klassieke lamp hoef je niet alleen aan de functionaliteit te denken. Door de mooie sierlijke krullende vormen en ornamenten is een klassieke lamp ook gewoon een mooie en sfeer vergrotende decoratie in jouw interieur. Met een klassieke lamp voeg je stijl en klasse toe aan je woning.

Met een klassieke lamp kun je alle kanten op

Klassieke lampen zijn er in alle vormen en maten. Uit de grote collectie klassieke lampen van Lampgigant kun je kiezen uit ronde, vierkante en rechthoekige klassieke lampen. De meeste klassieke lampen worden gemaakt van metaal of gegoten aluminium in combinatie met glas of kristal. Maar in welke ruimte je een klassieke lamp ook wil plaatsen. Voor sfeer zorgt het altijd. Een klassieke lamp is niet alleen te combineren met een modern interieur. Meerdere klassieke lampen vullen elkaar ook goed aan. Kies bijvoorbeeld voor een klassieke tafellamp in combinatie met een klassieke plafondlamp. Of een klassieke hanglamp in combinatie met een klassieke vloerlamp.