LED lichtslang

26 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

26 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Met een LED lichtslang heb je een makkelijke en zuinige oplossing voor het verlichten van jouw huis of tuin. De lichtslang is buigzaam en kan makkelijk en snel in alle ruimtes en hoeken opgehangen worden. De LED lichtslang is met kunststof omhuld en kan daarom goed tegen een stootje. Daarnaast hebben de lichtslangen een IP-waarde van IP65 waardoor ze stof- en waterdicht zijn. De LED lichtslang past daarom ook in vochtige ruimtes en buiten.

Lichtslang buiten gebruiken

Een lichtslang kan je eenvoudig aan je tuinschutting bevestigen maar er zijn meer plekken waar je de lichtslang buiten kan toepassen. Je kan de LED lichtslang ook om een boom wikkelen of langs de takken plaatsen. Ook kan je de lichtslang langs de muur van de verhoging van je plantenbakken plaatsen. Een lichtslang is flexibel en buigbaar en je kan ze dan ook in meerdere vormen buigen. Met kerst kan je de lichtslang zelfs in leuke figuren zoals een rendier buigen.

De lichtslang bieden we in verschillende kleuren. Je hebt de keuze uit warm wit, wit en RGB. Met de RGB LED lichtslang kies je zelf de kleur die je wil. Ideaal als je sfeerlicht zoekt voor een feestje in jouw tuin!

De LED slang is niet alleen bedoeld als sfeerlicht maar ook als functioneel licht. Op een bedrijfsterrein zoals een bouwplaats zorg je met slangverlichting voor veel licht over een lange lengte. Maar thuis is de lichtslang ook goed te gebruiken. Plaats de lichtslang bijvoorbeeld langs jouw trapleuning.

Lichtslang in verschillende lengtes

Onze lichtslangen zijn in allerlei lengtes verkrijgbaar. Wij bieden onze LED lichtslangen per 5 meter lengte met een maximum van 100 meter. Hiertussen zijn vrijwel alle lengtes verkrijgbaar. Of je nou voor de lichtslang 20 meter of 70 meter wil, bij Lampgigant ga je jouw lengte lichtslang vinden.