Retro lampen

van 454 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

van 454 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Retro lamp kopen

De retro stijl is een stijl die we in steeds meer interieurs tegenkomen. In de retro stijl zijn de ontwerpers van de lampen geïnspireerd door de lampen van vroeger.

Retro lampen zijn dus nieuwe, eigentijdse lampen die gebaseerd zijn op de oudere stijlen. De retro verlichting kan niet omschreven worden met lampen uit één bepaalde periode.

Retro lampen kunnen namelijk gebaseerd zijn op lampen uit bijvoorbeeld de jaren ’70 maar het kan ook zo zijn dat u een retro lamp tegen komt die gebaseerd is op de verlichting in de jaren ’80, toen de verlichting weer heel anders was.

Retro lampen in het interieur

Het leuke aan retro lampen is dat ze goed gecombineerd kunnen worden met eigentijdse interieur. Er kan dus worden gekozen voor een geheel retro interieur maar ook een paar retro lampen als eyecatchers in het moderne interieur zijn ontzettend leuk!

Modellen retro verlichting

Retro lampen zijn er in allerlei soorten: zo kunt u kiezen voor de retro hanglamp of wandlamp, maar ook voor een stoere tafellamp met retro design. Bent u net als de ontwerpers van onze retro lampen geïnspireerd door de lampen van vroeger? Kies dan voor een retro lamp!

Bekijk het aanbod van retro lampen in onze webshop.