RVS buitenlampen

De RVS buitenlampen zijn gemaakt van roestvrij staal en hebben als voordeel dat deze lampen bestendig zijn tegen vrijwel alle weersomstandigheden zonder dat het materiaal wordt aangetast.

Populair: ModernWandlampenUp/Down | Alle buitenlampen

Weergave 1–12 van 63 resultaten

RVS buitenlamp Donda - Glazen bol en bewegingsmelder
Up-down buitenlamp Volan - Geborsteld RVS
Mayke buitenlamp, roestvast staal
Geborsteld RVS buitenlamp Messan
Maudi buitenlamp, roestvast staal
Monie staande buitenlamp, RVS - Met sensor
Geborsteld RVS tuinpaal Bonker
RVS wandlamp buiten Ondan - Met bewegingsmelder
Ronde RVS buiten wandlamp Shanex

Collectie RVS buitenlampen

In ons assortiment vindt u allerlei RVS buitenlampen. Moderne, stijlvolle lampen, maar ook de klassiekers. Aan de hand van uw tuin maakt u een keuze welke stijl rvs buitenlampen u in uw tuin wilt. Zo ook buitenlampen met sensor. Wanneer u dan aan komt lopen gaan ze vanzelf aan. Naast deze lampen met sensor, verkopen wij ook nog buitenverlichting op zonne-energie. Zuiniger kan haast niet.

Voordelen van RVS buitenverlichting

RVS buitenlampen hebben verschillende voordelen. Ze zijn van roestvrijstaal en daardoor geschikt voor alle weersomstandigheden. Daarnaast hebben ze ook nog eens een moderne stijlvolle look. Wanneer u LED verlichting gebruikt, bespaart u ook nog eens op uw energierekening. Naast besparing op uw energiekosten, hoeft u deze lampen ook minder vaak te vervangen, omdat ze langer meegaan dan halogeenlampen.

Een ander voordeel van deze buitenlampen is dat ze duurzaam zijn. Ze zijn goed bestand tegen allerlei invloeden en gaan daardoor jaren mee. 

 

KERSTSALE!

10% extra korting?

Gebruik de kerstsale kortingscode en ontvang direct 10% extra korting!

De kortingscode is: kerstsale

Geldig op producten met gele kerstsale badge

Bekijk de actiepagina