Up/Down wandlampen

De Up/Down wandlamp heeft haar naam te danken aan het feit dat deze lamp het licht zowel naar boven als naar onder laat schijnen. Dit zorgt voor een prachtig lichteffect!

Aanbevolen: Wit | Zwart | BuitenlampenAlle Up/Down wandlampen

Weergave 1–16 van 59 resultaten

Moderne Daleen wandlamp - Kubus, zwart
Moderne Daleen wandlamp - Kubus, wit
Wandlamp Damini modern, leuk lichteffect

Up/Down wandlampen

De Up/Down wandlampen geven een prachtig lichteffect op de wand doordat ze het licht zowel naar boven als naar onder laten schijnen. De up/down wandlamp is in verschillende modellen verkrijgbaar. Per model wandlamp verschilt het hoe groot de bundel licht is die naar beneden en boven schijnt. 

Wandverlichting met Up/Down lichteffect kan worden toegepast in verschillende ruimtes. Bijvoorbeeld als sfeerverlichting in de woonkamer, slaapkamer of keuken. Deze wandlampen zijn ook beschikbaar als tuinverlichting. Up/Down wandverlichting voor buiten bestellen? Bekijk onze collectie up/down buitenlampen.  

Online wandlampen bestellen

Bestel uw wandlampen eenvoudig en snel online bij Lampgigant. Heeft u een vraag over één van onze producten? Neem dan even contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag! 

Stapelkorting!

Profiteer van onze stapelkorting. U ontvangt automatisch de onderstaande korting in uw winkelmand bij het bestellen van 2 of meer lampen:

2-5 lampen bestellen? 5% korting!

5 of meer lampen? 10% korting!