Up/Down wandlampen

De Up/Down wandlamp heeft zijn naam te danken aan het feit dat deze lamp het licht zowel naar boven als naar onder laat schijnen. Dit zorgt voor een prachtig lichteffect!

Handig om te weten(!)
De Up/Down wandlamp wordt geleverd exclusief lichtbron, tenzij anders aangegeven. Bestel meteen een lichtbron mee om uw nieuwe lamp meteen te kunnen gebruiken!   

Huidige trends 

Weergave van 1–24 van 55 resultaten

Up/Down wandlampen

De Up/Down wandlampen geven een prachtig lichteffect op de wand doordat ze het licht zowel naar boven als naar onder laten schijnen. De up/down wandlamp is in verschillende modellen verkrijgbaar. Per model wandlamp verschilt het hoe groot de bundel licht is die naar beneden en boven schijnt. 

Wandverlichting met Up/Down lichteffect kan worden toegepast in verschillende ruimtes. Bijvoorbeeld als sfeerverlichting in de woonkamer, slaapkamer of keuken. Deze wandlampen zijn ook beschikbaar als tuinverlichting. Up/Down wandverlichting voor buiten bestellen? Bekijk onze collectie up/down buitenlampen.  

Online wandlampen bestellen

Bestel uw wandlampen eenvoudig en snel online bij Lampgigant. Heeft u een vraag over één van onze producten? Neem dan even contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag! 

Stapelkorting!

Profiteer van onze stapelkorting. U ontvangt automatisch de onderstaande korting in uw winkelmand bij het bestellen van 2 of meer lampen:

2-5 lampen bestellen? 5% korting!

5 of meer lampen? 10% korting!