Vierkante LED panelen

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Beschrijving LED panelen:

LED panelen zijn 1 van onze meest populaire producten voor bedrijfsverlichting en in enkele gevallen ook voor woningverlichting. Naast de ronde LED panelen zijn de vierkante LED panelen verkrijgbaar. Sommige klanten geven hier de voorkeur aan doordat deze een andere, wellicht strakkere uitstraling heeft.

Deze vierkante LED panelen zijn dus niet hetzelfde als systeemplafond LED panelen. 

De vierkante panelen worden toegepast in kantoor, school, winkel en bijvoorbeeld horeca. Met de 110 graden lichtuitstraling geeft de spot een aantrekkelijk verspreid en rustig licht in de ruimte.

 

Vierkant LED paneel ook voor hogere plafonds

Door verschillende wattages, variërend van 6 Watt tot 24 Watt zijn de ronde LED panelen geschikt voor ruimtes van 1,8 meter hoog tot circa 5 meter hoog.

 

3000 kelvin (Warm wit) of 4000 kelvin (Wit)

De vierkante LED panelen zijn te bestellen met warm witte verlichting (3000 kelvin) en met witte verlichting (4000 kelvin). Voor ruimtes waar de nadruk op sfeer licht zoals in de horeca, woningen en sommige kantoren is het aan te bevelen om warm witte (3000k) LED panelen toe te passen.

In kantoren, praktische ruimtes en bijvoorbeeld showrooms wordt steeds vaker helder witte verlichting toegepast met 4000 kelvin. Dit type verlichting heeft een frisse uitstraling kan de productiviteit op de werkvloer stimuleren.