Landelijke hanglampen

van 210 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

van 210 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Landelijke hanglamp gevormd door natuur

Landelijke hanglampen hebben vaak een natuurlijke uitstraling. Ze onderscheiden zich door natuurlijke en sfeervolle vormen en materialen. Een landelijke houten hanglamp of één die bestaat uit riet, beton komen veel voor. Ze kunnen overal in huis worden toegepast. Gecombineerd met een houten kast, vloer, tafel of andere landelijke manieren van het inrichten van je huis komen de hanglampen landelijke stijl het beste naar voren.

Bruine, landelijke hanglampen

Wanneer je landelijke lampen in bruine kleur toepast in je huis hoeft dit zeker niet te leiden tot een ouderwetse uitstraling. Bruine hanglampen hebben vaak een natuurlijke houtkleur die heel goed past bij het landelijke interieur. Vaak zijn onze landelijke hanglampen bruin gecombineerd met andere kleuren of materialen. Veel van onze landelijke verlichting hanglampen hebben een houten armatuur dat gecombineerd is met bijvoorbeeld glazen, doorzichtige kapjes. Ook zijn er bruine hanglampen met een lampenkap van textiel. Daarnaast zijn er landelijke hanglampen in verschillende kleuren bruin. belangrijk is hierbij om te kijken naar de plek waar je de hanglamp wilt ophangen. Kies je bijvoorbeeld voor een houten, landelijke hanglamp in het bruin die je wilt combineren met de donkere eikenhouten tafel, dan kun je het beste kiezen voor een lamp die dezelfde kleur heeft. Als je houd van contrast is het een aanrader om een bruine donkere hanglamp van hout aan een licht plafond te hangen. In onze collectie van landelijke hanglampen vindt je bruine lampen in verschillende kleurtinten.

Sfeervolle hanglampen landelijk

Doordat er bij hanglampen landelijk veel met natuurproducten gewerkt wordt, zoals hout, krijgt u al gauw een gezellige sfeer in huis. Als deze landelijke verlichting aansluit op uw interieur en buiten en binnenomgeving kunt u een unieke beleving creëren. Met landelijke verlichting haal je de natuur in huis door de natuurlijke materialen en kleuren die hiervoor gebruikt worden. Bekijk online de uitgebreide collectie en selecteer smaak en milieubewust uw landelijke lamp.

Landelijk is een begrip dat jaarlijks ontwikkeld. In de eerste instantie zou je zeggen dat dit een vrij algemeen begrip is dat al jarenlang hetzelfde is, maar niets minder is waar. Landelijk gecombineerd met een landelijke-uitstraling is voornamelijk gebaseerd op de interpretatie van mensen. Landelijk wordt gekoppeld aan het leven buitenaf, dieren, boeren, het boerenleven en verschillende andere invullingen. Ontwerpers van lampen en kopers hebben een bepaald beeld en door een landelijke hanglamp kan een sfeervolle en een specifieke ruimte gecreëerd worden. Mensen met affiniteit met het boerenleven, buitenleven, etc. en die hier wel of niet in wonen kunnen zo de juiste beleving creëren waar ze van houden, ook in de stad! Landelijke hanglampen ontwikkelen ook, zoals hierboven aangegeven, omdat vroeger veel mensen in Nederland boer waren en tegenwoordig steeds meer mensen naar de stad toe trekken. Dit zorgt er steeds meer voor dat landelijke lampen op verschillende manieren vormgegeven worden. Sommige zijn juist zo origineel mogelijk, anderen zijn pakkende gecombineerd met andere trends en innovatieve ontwikkelingen. Zo heeft ook het aanbod landelijke hanglampen op Lampgigant.nl meer variatie dan ooit.