Design plafondlampen

van 265 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

van 265 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Als je een kijkje neem bij de design plafondlampen krijg je een vol overzicht van meer dan 150 design plafondlampen. Allemaal met een inspirerend design. Elke design plafonnière die je je kunt wensen wordt hier aangeboden. In één opslag zie je de sferen en kleuren van dit seizoen. Van ruwe kleuren en materialen tot intense en kunstzinnige vormen.

De design plafondlamp als eyecatcher

Bij het kiezen voor een design lamp kies je voor iets unieks, voor een lamp die niet iedereen heeft en die dus meteen zal opvallen. De design plafondlamp is dan ook zeer geschikt als je op zoek bent naar een eyecatcher voor in je woning. Heb je een keuken of kamer die je misschien een beetje saai vind? Met een design plafondlamp verander je dit meteen! Een bijzonder vorm of kleur lamp geeft het plafond een vernieuwende look.

Design plafondlampen voor de kinderkamer

De kinderkamer verlichten is één van de leukere onderdelen bij het inrichten van je huis. Op de kinderkamer kun je je fantasie de vrije loop laten gaan. Natuurlijk passen ook hierbij onze design lampen. We bieden plafondlampen aan in felle kleuren en leuke vormen, zowel design plafondspots als plafonnières. Voor de kinderkamer is er altijd wel een leuke design plafondlamp te vinden!

Kleur de ruimte met de perfecte design plafondlamp

Nu mag jij bepalen wat voor een design plafondverlichting jij nodig hebt. Zoek je de plafondlamp voor in de woonkamer en kan deze wat kleur gebruiken? Mooi hiervoor is de grote plafondlamp met gekleurde glasstukjes. Sierlijk en kleurig voor tegen een wit plafond. Door meerdere kleine lampjes krijg je een sfeervol lichteffect.

Ook in zakelijke ruimtes is een mooie, design plafondlamp de eye-catcher van de ruimte. Doordat de plafondverlichting tot zelfs 2 meter lang is kan 1 of 2 design stukken voor boven de grote vergadertafel overwogen worden.

Ben jij net zo enthousiast over onze plafondlampen en kan je interieur of zakelijke ruimte wel een inspirerend design gebruiken? Kijk dan bij onze collectie design plafondlampen en bestel eenvoudig online.