Glazen plafondlampen

van 297 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

van 297 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Glazen plafondlampen

In onze collectie van plafondlampen vindt u glazen lampen volledig van glas en glazen plafondlampen gedeeltelijk van glas. In deze categorie zijn ook de plafonnières te vinden met bolvormige glazen kap die voornamelijk in de gang en wc opgehangen worden.

De glazen plafondlamp die aangaat door beweging

Verschillende glazen plafondlampen zijn uitgevoerd met bewegingssensor. Geheel voor het gemak worden deze lampen automatisch aan- en uitgeschakeld. Het voordeel van de glazen kap is dat de bewegingssensor zorgvuldig de bewegingen kan opvangen. De plafondlamp met bewegingssensor is ideaal in ruimtes zoals de gang, hal of het toilet. Zodra je de woning binnenkomt wordt je hal of gang verlicht zodat je zonder problemen je spullen kunt opruimen.

Basis plafondlampen glas

De glazen plafondlamp is een item dat in bijna elke woning wel gevonden wordt. Speciaal daarvoor zijn er in onze collectie een groot aantal glazen plafondlampen opgenomen met een basis ontwerp. Plafondlampen die in ieder interieur passen door hun eenvoudige design. Ideaal wanneer u op zoek bent naar basis verlichting die vooral een functioneel doel heeft. Goedkope basisverlichting voor aan het plafond vindt u hier.

Kleurrijke plafondlampen van glas   

Naast glazen plafondlampen in transparant of wit en lampen gecombineerd met basis kleuren, zijn er ook plafondlampen in andere kleuren. Plafondlampen van glas gecombineerd met andere materialen in vrolijke en felle kleuren, maar ook plafondlampen van volledig gekleurd glas of glas met een kleurig motief. Ook voor de kinderkamer vindt u hier verschillende glazen plafondspots.

Glazen plafondlampen online bestellen  

Op zoek naar een plafondlamp van glas? Bij Lampgigant heeft u keuze uit een gigantisch aanbod van lampen. Glazen lampen in welke stijl dan ook, u vindt ze in onze webshop. Landelijke,moderne of basis plafondlampen van glas, het is allemaal mogelijk. Laat u inspireren door een kijkje te nemen bij onze uitgebreide collectie van glazen plafondlampen.