Landelijke plafondlampen

van 109 producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

van 109 producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Landelijke plafondlampen

In de categorie landelijke plafondlampen vindt u ons assortiment van plafondlampen in landelijke stijl. Deze stijl staat bekend om haar natuurlijke karakter. Dit ziet u terug in onze plafondlampen. Er wordt veel gebruik gemaakt van natuurlijke kleuren en materialen. Uw landelijke stijl combineren met bijpassende verlichting? Bij Lampgigant heeft u keuze genoeg. Landelijke plafondspots en plafonnières en eenvoudige landelijke plafondlampen voor in de woonkamer of in de hal.

Kleuren bij landelijke plafondlampen

De landelijke uitstraling van de plafondlamp wordt onder andere bepaald door de kleur. In onze collectie vindt u landelijke plafondlampen in verschillende kleuren. De meest gebruikte kleuren zijn bruin en wit. Bruine plafondspots worden vaak gecombineerd met witte lampenkapjes. Landelijke plafonnières hebben vaak een bruine rand. Tussen de kleur bruin zit verschil, zo hebben we lichtbruine en donkerbruine plafondlampen maar ook lampen in roestbruin. Naast de kleur bruin is ook wit een populaire kleur bij landelijke plafondlampen. Landelijk witte plafondlampen zijn vaak gecombineerd met andere kleuren zoals de witte plafondlamp met goudkleurige details of een witte lamp met een roestbruine rand.

Materiaalgebruik en vorm 

De landelijke plafondlampen hebben hun natuurlijke uitstraling naast de kleur ook te danken aan de vorm of het materiaalgebruik. In de landelijke collectie plafondlampen wordt vooral hout en glas gebruikt. Deze glazen lampen hebben vaak een robuuste uitstraling en stoere vormen. Een landelijke plafondlamp van glas past zo goed in deze woonstijl omdat er een warm, diffuus licht wordt gecreëerd. Sfeer en gezelligheid hoort bij landelijk wonen. De landelijke woonstijl kenmerkt zich ook door de eenvoud en soberheid. Plafondlampen landelijk zijn dan ook niet uitbundig en opvallend in vorm maar vaak eenvoudig en stijlvol. Ook het gebruik van de juiste vormen is dus belangrijk om het landelijke interieur haar rustgevende karakter te laten behouden.

Landelijke plafondlamp kopen

Voor iedere landelijke ruimte vindt u bij Lampgigant een bijpassende plafondlamp of landelijke plafondspot. Bestel gemakkelijk en snel een landelijke lamp.