Moderne plafondlampen

van 1546 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

van 1546 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Moderne plafondlampen kenmerken zich door de strakke vorm. De moderne plafondlamp heeft veelal een neutrale kleur, zoals grijs, wit en zwart. De materialen van deze moderne lampen zijn veelal aluminium, metaal, kunststof en glas.

Welke moderne plafondlamp moet ik kiezen?

Bij Lampgigant vindt u een uitgebreide collectie moderne plafondlampen. U vindt er zowel plafondspots als plafonnières. Bij het kiezen van een moderne plafondlamp is het belangrijk om eerst te bepalen voor welk doel u hem wilt gebruiken. Is de plafondlamp vooral bedoeld als functionele verlichting of moet het ook een decoratieve waarde hebben in het interieur? In welke ruimte komt de lamp te hangen? We geven u enkele tips bij het kiezen van de juiste moderne plafondlamp. Als u op zoek bent naar basisverlichting voor de hal of gang kunt u het beste kiezen voor een plafonnière of plafondlamp zodat u gang meteen goed verlicht is. Ook kan het handig zijn om hiervoor een plafondlamp met bewegingssensor aan te schaffen. Ideaal als u de gang binnenstapt en meteen ziet waar u uw jas kunt ophangen. Zoekt u een plafondlamp voor uw moderne woning die vooral bedoeld is om iets specifiek uit te lichten? Kijk dan eens naar de moderne plafondspots. Het voordeel van plafondspots is dat ze vaak richtbaar zijn zodat u zelf bepaalt waar het meeste licht valt. Daarnaast heeft u keuze uit allerlei formaten. Zo hebben we plafondspots met twee spotjes maar ook plafondspots met zes lampjes. Let er bij het richten van de spotjes goed op dat u niet verblindt wordt door het licht als u omhoog kijkt.

Waar moet u op letten bij het toepassen van de moderne plafondlamp

Niet in alle ruimtes staan moderne plafondlampen goed. Een zilvergrijze plafondlamp met rechthoekige zijkanten staat niet mooi binnen een klassieke / landelijke ruimte. De moderne plafondlamp kan het beste toegepast worden in design, neutraal of modern ingerichte ruimtes.