Zwarte opbouwspots

30 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

30 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Zwart is een steeds populairdere kleur in het interieur. Je ziet veel zwarte accenten en zwarte meubels terugkomen. De zwarte kleur staat voor elegantie, kracht en stijl. Zwart is als accentkleur met vrijwel alle kleuren te combineren. Je kunt er dus alle kanten mee op. De meest bekende en meest voorkomende kleurcombinatie is toch wel zwart-wit. Omdat de meeste plafonds wit zijn kun je deze mooie zwart-wit kleurcombinatie eenvoudig creëren met een zwarte opbouwspot. Het is dan ook niet gek dat bij opbouwspots zwart de meest verkochte kleur is.

Zwarte opbouwspots toepassen in je interieur

Met zwarte opbouwspots kun je een mooie sfeer creëren in jouw interieur. Naast de mooie vorm van de zwarte plafondspots is de opbouwspot ook erg flexibel. Je kunt de zwarte opbouwspot namelijk eenvoudig draaien. Zo gebruik je het licht om jouw mooiste meubels en accessoires in de spotlights te zetten!

Door de moderne en compacte uitstraling van de zwarte plafondspots zijn ze erg populair. Daarnaast kun je kiezen of je juist wil dat de opbouwspots opvallend of onopvallend worden gemonteerd. Bij een licht plafond geeft de zwarte opbouwspot een mooi accent aan je interieur. Bij een donker plafond valt de zwarte opbouwspot weg en ligt de focus volledig op de plek waar je de opbouwspot op schijnt.

Een zwarte opbouwspot voor alle ruimtes

De zwarte opbouwspots zijn erg eenvoudig te monteren. Daarom is het ook dat de opbouwspots in vrijwel alle ruimtes te plaatsen zijn. Zo kun je de zwarte plafondspots in de woonkamer, keuken, slaapkamer of badkamer monteren. Wanneer je de zwarte opbouwspots in een vochtige ruimte plaatst is het belangrijk om te kiezen voor een waterdichte opbouwspot.

Bij Lampgigant hebben wij een grote collectie met populaire opbouwspots in het zwart. Onze zwarte opbouwspots zijn voornamelijk verkrijgbaar in moderne ronde en vierkante vormen. Je kunt kiezen voor een opbouwspot met een enkele of met meerdere spots. Onze zwarte opbouwspots zijn verkrijgbaar in zowel LED als halogeen.