Design tafellampen

van 164 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

van 164 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kenmerken design tafellamp

Design tafellampen zijn geen standaard tafellampen, maar hebben een bijzonder ontwerp. U kunt de design tafellampen voor diverse doeleinden gebruiken. U kunt met een tafellamp ervoor zorgen dat u genoeg licht heeft om bij te werken. U kunt een design tafellamp ook op uw dressoir of bijzettafel plaatsen als blikvanger in uw woonruimte. Ook kunt u een design tafellamp met flexibele arm op uw nachtkastje plaatsen zodat u het licht kunt schijnen naar elke plek.

Tips voor verlichting in de keuken 

Combineer in de keuken algemeen licht met taakverlichting. Algemeen licht maakt de verlichting gelijkmatig, waardoor je niet in je schaduw staat te werken. Met taakverlichting op het werkoppervlak en het fornuis zie je goed wat je doet. Kies verlichting die makkelijk schoon te maken is. Plaats een design tafellamp op de eettafel als blikvanger.

Design tafellampen voor de kinderkamer

De baby- of kinderkamer is één van de leukste ruimtes om in te richten. Bij het inrichten van deze slaapkamer kun je je fantasie de vrije loop laten gaan. Leuke verlichting maakt de kinderkamer helemaal af. Voor de kinderkamer heb je keuze uit leuke, stoere en schattige design tafellampen. Kleine tafellampjes met prinsessen design, Mickey Mouse of Winnie the Pooh en nog veel meer! Deze tafellampen zijn ideaal als nachtlampje. Zet ze op het nachtkastje zodat uw kind ze makkelijk zelf kan gebruiken. Met de design tafellampen wordt de kinderkamer nog leuker!

Tafellamp design toepassen

De design tafellamp is een lamp met veel mogelijkheden. De lamp kan worden neergezet in de woonkamer of keuken maar is ook leuk om de werkkamer of het kantoor een moderne look te geven. Design verlichting past vaak het beste in eigentijdse interieurs. Kies voor een bijzondere en originele design tafellamp als je de aandacht wilt laten vestigen op een bepaald gedeelte in je huis.