Lichtkleur led panelen

Lichtkleur LED panelen

De kleurtemperatuur van LED verlichting wordt uitgedrukt in Kelvin (K). Hoe lager het aantal Kelvin, hoe warmer de kleur van het licht. Hoe hoger het aantal Kelvin, hoe kouder de kleur van het licht.

In ons assortiment hebben wij diverse lichtkleuren LED panelen: 3000K Warm Wit, 4000K Helder Wit (Neutraal Wit), 5500k tegen koud wit aan. 6000K Koud Wit. Welke lichtkleur je moet hebben hangt af van de locatie waar de panelen wordt gebruikt.

 

3000K (Warm wit) LED paneel

Warm witte verlichting wordt gezien als sfeervol en gezellige verlichting. Deze lichtkleur is ideaal om een aangename sfeer te creëren.

Toepassing:
O.a. in ontvangsthallen, restaurants, hotels, kantoren, winkels en scholen, kledingwinkels, cafetaria.

 

4000K (Wit/daglicht) LED paneel

(LED) verlichting met 4000 kelvin is veruit de meest populaire keuze. Vooral de laatste jaren is dit populair in zowel kantoren en showrooms. Deze lichtkleur zorgt voor een frisse en productieve omgeving. Wil je meer nadruk op sfeerverlichting in het kantoor of op de winkelvloer dan is het warm witte (3000K) LED paneel wellicht iets meer voor jou.

Toepassing:
De meeste kantoren, showrooms, keuken- en badkamerzaken, fietsenwinkel (oftewel winkels met een praktisch/technisch aanbod en minder gericht op sfeer)

 

5500K (Koud wit) LED paneel

Koud wit (5000-6000 kelvin) wordt toegepast in praktijkruimtes / industrie ruimtes. Ruimtes waar zeer helder zicht prettig is om het grootste deel van de tijd met voornamelijk handwerkzaamheden zoals inpakken, assembleren bezig te zijn. Is er enigszins sfeer gewenst, zoals in kantoorruimtes, overweeg dan LED panelen met 4000 Kelvin.

Toepassing:
industrie ruimtes, werkplaatsen, innovatiecentrums, tandartspraktijken en andere kleinere en grotere praktijk / industrieruimtes.

 

Bekijk onze LED panelen

In ons assortiment vindt veel varianten LED panelen. Ze zijn te koop in verschillende kleurtemperaturen. De LED panelen die veel gebruikt worden in kantoorruimtes hebben warm wit licht (3000 Kelvin) of wit licht (4000 Kelvin). Wij bevelen je aan om warm wit licht (3000 Kelvin) te gebruiken in de standaard kantoorruimtes. In ruimtes, zoals een laboratorium, waar veel handwerk wordt verricht, raden wij aan om witte panelen (4000 Kelvin) te gebruiken.

 

  •