Plafondventilators

Plafondventilator kopen? Kies hieronder een categorie

Wil je genieten van heerlijke koele lucht op een warme zomeravond? Bekijk dan onze plafondventilators. Bij Lampgigant bieden we zowel plafondventilators met lamp als plafondventilators zonder lamp.

  •  

Plafondventilators met lamp zorgen voor verkoeling én verlichting

Met een plafondventilator met lamp sla je twee vliegen in een klap. Je hebt een mooie lamp die de kamer verlicht en een ventilator die de kamer verkoelt. Daarnaast zijn onze moderne plafondventilators een mooie decoratie voor elke ruimte. plafondventilators worden het meest in een slaapkamer geplaatst. Maar ook de woonkamer, eetkamer of het kantoor zijn een prima plek om een ventilator te plaatsen! 

 

Stille plafondventilators op de slaapkamer

Je vraagt je vast af of je wel kunt slapen als de hele nacht een plafondventilator aan het draaien is. Wees dan gerust, wij bieden geruisloze plafondventilatoren die jouw nachtrust niet verstoren. Daarnaast hebben veel van onze plafondventilators een slaaptimer. Dit houdt in dat je kunt instellen dat de plafondventilator naar verloop van tijd automatisch uitgeschakeld wordt. Zo kun je de plafondventilator voor je gaat slapen aanzetten en gaat hij automatisch uit na bijvoorbeeld een uur of 2 uur.

 

Plafondventilators met afstandsbediening

De meeste van onze plafondventilators met verlichting kun je eenvouding bedienen met een afstandsbediening. Plafondventilators hebben vaak 3 of 5 snelheden en het licht van de lamp kan meestal gedimd worden. Ook hoef je met de afstandsbediening niet meer naar de muur te lopen om de ventilator lamp aan of uit te zetten. Vind je het fijn als de plafondventilator op bepaalde tijdstippen automatisch ingeschakeld wordt? Kies dan voor een plafondventilator met timer. Zo stel je zelf in hoe laat de plafondventilator aan of uit gaat. Zo zorg je dat de kamer lekker verkoeld is als je binnenkomt en bespaar je energie doordat de ventilator weer uit gaat wanneer je slaapt.

 

Ook in de winter de beste plafondventilator keus

Bij een ventilator lamp denk je al snel aan verkoeling. Maar wist je dat veel plafondventilators ook een winter stand hebben? Wanneer je de winter stand inschakeld zorgt de ventilator dat de lucht naar boven geduwd wordt in plaats van naar beneden. Dit zorgt dat de warmere lucht via de muren weer naar beneden komt. De zomer stand zorgt juist dat de lucht direct naar beneden wordt geduwd. Dit zorgt direct voor verkoeling.