Design vloerlampen

van 54 producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

van 54 producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kenmerken design vloerlampen

Design vloerlampen zijn geen standaard vloerlampen. Als u op zoek bent naar een vloerlamp die net even wat anders is dan de vloerlampen die u altijd al ziet, kunt u kiezen voor een design vloerlamp. Hiermee maakt u zelf het verschil maken tussen uw interieur en dat van anderen. Doordat ze veel innovatiever en opvallender zijn, is het belangrijk dat dit binnen uw huisstijl en smaak past.

Design vloerlamp als blikvanger

Het leuke aan de design vloerlamp is dat qua materiaal, vorm en kleur alles mag en kan. Daarom zijn design vloerlampen er in de fraaiste en bijzonderste uitvoeringen en kleuren. Een saai hoekje in de woonkamer kan met één design vloerlamp al veranderen in een opvallende plek in huis. Wat dacht je bijvoorbeeld van de knalgele vloerlamp tegen een donkere wand? De design vloerlamp kan op deze manier een echte blikvanger zijn in je interieur.

Voor- en nadelen design vloerlampen

De voordelen van design vloerlampen zijn de originaliteit van de vorm en stijl van de vloerlamp. Hiermee kunt u het verschil maken in uw huis of bedrijfspand. Design vloerlampen zijn ook innovatief en daarom erg verfrissend en vernieuwend voor elke ruimte. Een nadeel is dat de meeste design vloerlampen een hoger prijskaartje hebben dan de gemiddelde vloerlamp.

Vloerlampen design toepassen in het interieur

Een design vloerlamp is vaak opvallend en eigentijds en past niet in ieder interieur. De originele design vloerlamp zien we dan ook vooral bij de modernere woningen. In het moderne interieur zien we vaak vaste kleuren zoals zwart, grijs en wit. Een rode vloerlamp kan er dan echt uitspringen. In het landelijke interieur zul je hier echter niet zomaar voor kiezen. Let er bij het kiezen van een design vloerlamp dan ook op dat je van te voren weet waar je hem gaat plaatsen en of de vloerlamp past bij de rest van je woonstijl.