Industriële vloerlampen

41 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

41 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Stoere vloerlampen met een industrie look.

Bij industriële verlichting wordt er in de eerste instantie vaak gedacht aan de typisch industriële fabrieks hanglamp. Tegenwoordig zijn er echter industriële lampen in allerlei soorten. Ook de industriële vloerlamp is populair. Industriële vloerlampen zijn stoere lampen met een ruig en robuust uiterlijk. Bij Lampgigant heb je keuze uit industriële lampen in verschillende modellen. Zo kun je kiezen voor één van onze driepoot vloerlampen of juist voor de wat modernere vloerlamp in industriële stijl.

Industriële driepoot vloerlampen 

Een populaire vloerlamp in industriële stijl is de zogenaamde studio vloerlamp of de filmlamp. Deze vloerlamp heeft een driepoot als staander en is kenmerkend aan de grote, ronde kap. De industriële driepoot vloerlamp is niet alleen een decoratieve aanwinst voor in je interieur, hij is ook erg praktisch. De grote kap van deze vloerlamp zorgt voor ruim voldoende lichtopbrengst, wat de lamp zeer geschikt maakt als lamp voor in je leeshoek. 

Zwarte vloerlamp industrieel

De zwarte vloerlamp is populair bij de liefhebbers van het industriële interieur. Zwart is een kleur die makkelijk te combineren is met de kleuren van de rest van je interieur. Bij Lampgigant heb je keuze uit zwarte, industriële vloerlampen in verschillende uitvoeringen. De zwarte driepoot vloerlamp met zilveren details is een aanrader! Zoek je een industriële leeslamp in deze kleur dan is verstelbare vloerlamp een goede keuze.

Industriële vloerlampen voor verschillende woonstijlen

Vloerlampen in industriële stijl zijn niet alleen populair bij de moderne en industrieel ingerichte woningen. De lampen zijn toepasbaar in verschillende woonstijlen. Ook voor de landelijke woonstijl zijn er bijvoorbeeld bijpassende vloerlampen te vinden. Zo kun je ervoor kiezen om je landelijke, romantische interieur te combineren met een stoere industriële vloerlamp. Het is per industriële vloerlamp ook verschillend in welk interieur de lamp het beste past. Hierbij kun je kijken naar de kleur en het materiaal waarvan de lamp gemaakt is. Een industriële vloerlamp met houten staander en stoffen kap past bijvoorbeeld beter in het landelijke interieur als de zwarte, metalen vloerlamp die het beste tot zijn recht komt in het moderne interieur.