Moderne vloerlampen

van 274 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

van 274 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Vloerlampen modern design

In ons aanbod van moderne vloerlampen vindt je een collectie van vloerlampen met strakke ontwerpen in innovatieve kleuren en designs. Keuze uit moderne vloerlampen in diverse uitvoeringen. Zowel staande design lampen als verstelbare vloerlampen die als leeslamp worden gebruikt. De originele vloerlamp modern is gemaakt met innovatieve ontwerpen en materialen. Vloerlampen met een vierkante voet, een halve eierschaal als lampenkap en bijvoorbeeld moderne lampen met energiezuinige LED verlichting.

LED verlichting bij de moderne vloerlamp

Het type verlichting dat je kiest is ook bij de moderne vloerlamp niet onbelangrijk. De soort verlichting die steeds meer gekozen wordt is de led verlichting. Kiezen voor moderne vloerlampen met LED verlichting heeft een aantal voordelen. Dit type verlichting gaat gemiddeld langer mee en is daardoor duurzaam in gebruik. Ook staat LED verlichting bekend om het lage energieverbruik. Tenslotte zijn led lampen beter voor het milieu. Door te kiezen voor een vloerlamp met LED verlichting investeer je dus in een lamp waar je lang van kunt genieten.

Moderne vloerlampen van glas

Glas is een materiaal met uitstraling. Ook bij de moderne vloerlamp zien we dat er vaak gebruik wordt gemaakt van glas. Er zijn moderne vloerlampen die volledig uit glas bestaan maar vaker zien we dat een klein gedeelte van de vloerlamp van glas is gemaakt. Bijvoorbeeld de leeslamp met een glazen lampenkap of de elegante vloerlamp met een kap van dubbelglas. De meeste vloerlampen hebben een wit glazen kap waardoor deze lampen extra goed bij de moderne woning passen, waar wit een veel gebruikte kleur is. Ook in ons lampen-aanbod vind je glazen vloerlampen met een moderne look.

Kiezen voor een moderne vloerlamp

Bij Vloerlampgigant heb je keuze uit een grote collectie van moderne vloerlampen. Ben je ook op zoek naar een vloerlamp voor in je hedendaagse interieur, bekijk dan ons assortiment. Met de keuzehulp kun je eenvoudig sorteren op kleur, materiaal en stijl. Zo vind je gemakkelijk en snel de juiste lamp!