Design wandlampen

van 104 producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

van 104 producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kenmerken design wandverlichting

Design wandverlichting staat bekend om haar apartheid en originaliteit. Design wandverlichting is veel minder standaard en kan eigenlijk van alles zijn. Van gekrulde wandverlichting tot een jerrycan die verlicht wordt en aan de wand hangt, het is allemaal design wandverlichting. Er zijn geen kaders voor design wandverlichting. Wel zien we dat design wandverlichting veelal niet strak en rond is wat we bijvoorbeeld wel zien bij moderne wandverlichting. Hoe apart de design wandverlichting is, ligt uiteraard aan de smaak van de ontwerper.

Tips voor wandverlichting in de woonkamer

Lezen, TV kijken, eten, ontspannen en nog veel meer: van alle kamers in huis heeft de woonkamer de meeste functies en dus ook lichteisen. Werk daarom met meerdere soorten licht waardoor je verschillende sferen kunt creëren. Armaturen met een ondoorzichtige kap geven gericht licht en zijn de juiste taakverlichting om bij te werken of te lezen. Met dit licht worden je ogen minder snel moe.

Design wandlampen en energie-verbruik

De originele designs voor design wandlampen zitten in het model en in de lichtopbrengst. In de collectie designlampen zitten meerdere lampen die een speciaal lichteffect hebben op de wand en in de ruimte. Bij deze lampen is het interessant om naar de lichtbron te kijken.

Meerdere wandlampen met design lichtuitstraling hebben namelijk een gaslamp die een hoog verbruik hebben. Doordat het vaak indirect licht is wordt er een groot gedeelte van de lichtopbrengst al tegengehouden in de lamp. Bij dit type design wandlamp is het raadzaam om het alternatief voor LED verlichting in overweging te nemen.

Glazen, design wandlampen

De design wandlampen van glas heb je in de origineelste uitvoeringen. De verschillende soorten glas maken dit mogelijk. Zo zijn er handgeschilderde, glazen wandlampen en lampen met een behuizing van dubbelglas. Juist de variatie in de collectie glazen wandlampen maakt het zo leuk. Kies je voor een design lamp met een volledig transparante kap of ga je liever voor de dubbelglas wandlamp met deels gekleurd glas? In onze webshop vind je meer dan 300 glazen wandlampen met een origineel design! Onze totale collectie van design wandlampen bestaat niet alleen uit glazen lampen maar ook uit materialen zoals metaal, kunststof en aluminium.

Design wandverlichting voor buiten

In het aanbod voor buiten wandverlichting vind je oprecht een fantastische collectie lampen. De lampen varieren van sensor lampen met moderne lampen en van landelijke buiten wandverlichting tot design stralers met opvallende lichtstralen. 

Design onderscheid zich in verlichting met een origineel ontwerp en wandlampen met een opvallende lichtuitstraling. Voorbeelden van het originele ontwerp zijn terug te zien bij de aluminium wandlampjes met bolvormige lampenkap en de RVS handgreep met aan de binnenzijde verlichting. 

De orginele, design lichtuitstraling is vooral zichtbaar bij de lampen die de wand bestralen aan 1 of 2 zijden. Zoals de design wandlamp BREM met boven een smalle streep verlichting en onder een brede lichtuitstraling. Daarbij is er een breed aanbod lampen die zowel naar boven als naar onder stralen met verschillende breedtes in lichtuitstraling.