De woonkamer lamp als kers op de taart van uw bestaande of nieuw ingerichte interieur? Zoals een mooie hanglamp of plafondlamp boven de salontafel of een tafellampje op het bijzettafeltje. Koop uw kers op de taart hieronder!

Woonkamer verlichting online bestellen

Elk jaar zijn er nieuwe trends met betrekking tot woonkamerverlichting. Veel mensen halen hier hun ideeën vandaan voor hun interieur. Er zijn verschillende stijlen die toegepast kunnen worden in de woonkamer. Een aantal hiervan steken er met hun kop bovenuit. Hieronder staan die vier stijlen met de kenmerken voor hun stijl.

Industrieel: De kenmerkende kleuren voor deze stijl zijn: zwart-, wit-, en grijstinten. Het interieur idee is gebaseerd op fabrieksgebouwen. Er wordt veel zwaar hout en metaal gebruikt. De ruimtes zijn veelal groot en open. Stoer, robuust en ruwe en grote functionele vormen zijn kenmerkend voor deze stijl. De functionele verlichting die gebruikt wordt zijn grote fabriekslampen. Deze industriële hanglampen, wandlampen en vloerlampen zijn te vinden in ons assortiment. 

Design/Modern: In een modern interieur worden primaire en glanzende kleuren gebruikt. Vooral zwart en wit zijn erg populair hier. Een kamer is netjes en strak waar deze moderne stijl wordt gebruikt. Deze stijl wordt veel gebruikt in onze tijd. Houdt u van strak, netjes en design? Dan is deze stijl zeker iets voor u. Klik op de linkjes om de moderne hanglampen, wandlampen en vloerlampen te bekijken.

Landelijk: De landelijke woonstijl geeft het huis een warme en knusse sfeer. Veel mensen kiezen voor deze woonstijl, omdat het een gevoel van gezelligheid oproept. De basiskleuren die gebruikt worden zijn zwart, grijs, bruin, wit. Van deze kleuren worden allerlei tinten gebruikt. De volgende tinten worden veel gebruikt: zandkleuren, gebroken wit, beige, grijs met wat bruin. In ons assortiment vindt u landelijke hanglampen, wandlampen en vloerlampen die bij deze stijl passen.  

Vintage/Retro: Kleuren uit de jaren 50 zijn kenmerkend voor de retrostijl. De kleuren die vooral voorkomen zijn oranje, geel, groen en bruin. De retromeubels die gebruikt worden zijn te herkennen aan hun slanke poten. Cactussen en vetplanten komen veel voor in het retro-interieur. De retrolampen zijn industriële lampen of lichtbollen. Deze twee soorten hebben wij voor u in de categorie retrolampen gezet. Op zoek naar deze lampen? Neem dan snel een kijkje!

+ GRATIS LED pakket

Bespaar op je energierekening en pak nu jouw GRATIS LED lampen pakket.

Bestel €50+
Gratis LED pakket twv € 15,50

Bestel €75+
Gratis LED pakket twv € 31,50

Bestel €100+
Gratis LED pakket twv € 47,50

Bekijk de actie >