Op zoek naar een lamp voor een kinderkamer? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Bekijk hieronder ons aanbod of gebruik de voorgestelde filters:

Kinderlampen

Categorieën kinderlampen

 

Kinderlampen per leeftijdscategorie

  •  

Kinderlamp kopen

Voor elke kinderkamer wat wils

Zoek je lampen voor een stoere jongenskamer of een vrolijke meisjeskamer? Bij Lampgigant hebben we kinderlampen in alle stijlen. Een mooie lamp kan het interieur van de kinderkamer helemaal af maken. Je kan een rustige lamp voor de kinderkamer kiezen om de kamer mooi in evenwicht te houden. Of juist een opvallende kinderlamp kiezen om de kamer wat meer op te fleuren. Kinderlampen worden gekenmerkt door een vrolijk en speels design. 

Meerdere lampen op de kinderkamer

Naast hanglampen verkopen wij ook tafellampen, stopcontactlampen en wandlampen om het interieur van jouw kinderkamer helemaal af te maken. Wij hebben een uitgebreide collectie kinderlampen. Hierdoor kan je de kamer op een leuke manier verlichten en extra vrolijkheid in de kinderkamer brengen.


Er zijn verschillende kinderlampen met dezelfde patronen waardoor je deze makkelijk kan combineren. Hierdoor zal je een leuk thema in de kinderkamer krijgen. Ook kan je juist meerdere kleuren lampen voor de kinderkamer kiezen voor een vrolijk effect. Online bestellen gaat bij onze webshop eenvoudig en snel!

 

Een leuke lamp voor op uw kinderkamer

De eerste vraag die naar boven komt is natuurlijk wat jouw kind leuk vindt. Als jouw kind wat ouder is, is het erg leuk om samen te gaan kijken voor een lamp. Naast deze vraag is het belangrijk om na te denken over wat voor lamp of lampen je in de kinderkamer wil. Wil je gewoon een lamp die de hele ruimte verlicht? Ga dan voor een hanglamp of een plafondlamp met meerdere lampjes.

 
Het is ook een idee om meerdere lampen op de kinderkamer te hangen. Bijvoorbeeld een wandlamp of nachtlampje voor bij het bed. Dan kan je nog even een verhaaltje voorlezen voor het slapen gaan. Of een bureaulamp voor op het bureau. Altijd handig voor als jouw kind al wat ouder is en huiswerk gaat maken. Zo zijn er verschillende keuzes waar over nagedacht moet worden. 


Verschillende kinderkamers

Iedere kinderkamer is natuurlijk weer anders. Bij een stoere jongenskamer kan je kiezen voor een hanglamp in de vorm van een vliegtuig of motor. Bij een schattige meisjeskamer juist voor een leuke, vrolijke lamp met bloemetjes of vlinders. Het is allemaal mogelijk! Kinderkamerlampen geven sfeer en warmte aan de slaapkamer, ze vrolijken de kinderkamer op en maken hem compleet. Let bij het kiezen van een kinderkamer lamp op dat hij past bij de rest van de ruimte.


De juiste kleur kiezen

In kinderkamers is vaak veel kleur. Wij willen je helpen bij het kiezen van die kleuren. De volgende kleuren passen bij elkaar:

- Blauw kan met oranje, groen en paars

- Rood staat mooi bij groen, paars en oranje

- De tint groen die ook in de natuur voorkomt is eigenlijk te combineren met alle kleuren. 

- Bij paars past geel, maar niet teveel geel. 

- Bij oranje kan geel of rood, maar deze kleuren moeten niet te fel zijn. 

Per kleur kan je natuurlijk weer kiezen voor de felle variant of juist de zachte. Kijk zelf goed met verschillende kleurstroken wat bij elkaar past. Bij het kiezen van kleuren wordt vaak de kleurencirkel gebruikt. De kleuren die tegenover elkaar liggen in deze cirkel passen altijd wel bij elkaar. 


Hulpmiddel voor uw kind

Kinderen vinden het vaak fijn als ze een klein nachtlampje hebben, ook hiervoor kan je bij ons terecht. Je kan hierbij bijvoorbeeld kiezen voor een kleine wandlamp aan de muur. Maak de slaapkamer van uw kind een gezellige plek met leuke verlichting en uw kind zal het een stuk minder erg vinden om naar bed te gaan of op zijn of haar kamer te spelen. Een tip voor ouders waarvan de kinderen al wat ouder zijn: laat uw kind zelf meebeslissen bij de aankoop van een lamp. Zo wordt het nog meer de kamer van jouw kind.

Advies kinderkamer lampen

Benieuwd geworden naar de kinderlampen? Bekijk ons aanbod van leuke en sfeervolle kinderlampen! Kom je er niet helemaal uit of heb je vragen over bijvoorbeeld welke kleuren je het beste kan gebruiken? Je kan ons altijd om advies vragen. Wij helpen je graag. Bel ons op 030 – 6339653 of stuur ons een mail naar [email protected]