Verlichting

Het is nu de tijd om je leefruimte is aan te pakken. Door corona zijn we meer dan ooit in en rondom ons huis. Thuis is het centrum geworden van wonen en werken. Een fijne leefomgeving inspireert, activeert en geeft rust! Besteed hierom meer aandacht aan licht. We gaan weer richting de lente de dagen worden langer met meer daglicht. Het is dus slim om aandacht te besteden voor de lichtbronnen in je huis. Je wil natuurlijk niet in het donker zitten en daarnaast is het stylen van jouw huis nog nooit zo makkelijk en voordelig geweest. Maak het interieur nog gezelliger door 2 lichtbronnen in huis te halen. Dus niet alleen een grote lamp boven de eettafel en eentje boven de zithoek, maar ook een bureaulampje op de kast, een vloerlamp naast de bank en een aantal kaarsjes op de salontafel. 

Profiteer nu van kortingen tot wel 80% en kies een categorie: 

  •  

Verlichting kopen

Verlichting voor in huis hoort bij veel mensen tot de decoratie van het interieur. Bij een nieuw gebouwd huis of een compleet verbouwde ruimte hoort dit bij de laatste details die toegevoegd worden aan het interieur. De verlichting moet hierbij matchen met de reeds aangebrachte kleuren en details. Hierbij moet de hanglamp aansluiten bij een krijtwas behang, eikenhouten tafel,… Een hele uitdaging dus!

Het verlichten van de ruimte kan met verschillende oplossingen en doeleinden. De gebruikers zijn hierbij het middelpunt. Hoe de ruimte gebruikt wordt is afhankelijk van het aantal personen en welke personen er in de ruimte leven. Voor iemand die alleen woont heeft de ruimte andere eisen dan een gezin met 3 jonge kinderen.

Door de verschillende type lampen en type lichtopbrengst van deze lampen is het mogelijk om je keuze voor een groot deel te baseren op de wensen van jou(en jouw mede bewoners). Ter voorbeeld is de ‘traditionele’ woonkamer hanglamp die boven de salontafel hangt op veel plekken in de afgelopen jaren vervangen voor wandlampen en vloerlampen. De tijd zal leren hoe lang deze trend zich doorzet en of deze hanglamp voor boven de salontafel met de volgende trend weer terugkomt.

LED verlichting voor elke lamp

LED in huis en kantoor is op dit moment een betaalbare optie voor de meeste mensen. De belangrijkste ontwikkeling hierbij is de prijs/kwaliteit verhouding van het LED bolletje. De prettige LED lamp die je onder andere in jouw eettafelhanglamp kunt draaien heeft een prijs van rond / onder de € 10,- en geeft prettig warm wit licht.

De meest voorkomende vraag bij onze klantenservice is of een lamp geschikt is voor LED. Dit is op zich een goede vraag, echter is het uitgangspunt hierbij dat er slechts een selectief aantal lampen geschikt zijn voor LED. Een belangrijk weetje voor verlichting is dat de meeste lampen geschikt zijn voor LED. Vooral de lampen met een draaifitting (E27 of E14) zijn in bijna alle gevallen geschikt hiervoor.

Naast deze licht-armaturen waar zelf de lichtbron in gedraaid kan worden heb je de armaturen waarbij de LED verlichting is ingebouwd, gezien het aantal beloofde branduren hoef je er hierbij niet bang voor te zijn dat je deze niet tijdig kunt vervangen wanneer dit over een heel aantal jaren nodig is.

Gigantische collectie verlichting

Als Lampgigant hebben we ook een zeer uitgebreide collectie lampen. Variërend van hanglampen tot wandlampen. Hierbij wordt een groot gedeelte lampen direct uit de voorraad in Veenendaal bij je bezorgd. Hierbij geldt: Voor 23.59 uur besteld is morgen in huis!

Naast de lampen die binnen 1 dag bezorgd worden hebben bepaalde (exclusievere) modellen een iets langere levertijd die varieert van 2 tot circa 7 werkdagen. Hiermee kunnen we ook de meest unieke modellen aanbieden, handig voor je originele interieur of bijvoorbeeld voor in je project.

Verlichting met LED en speciale eigenschappen

Via de menubalk kan je eenvoudig zoeken naar de type lampen. Speciale typen staan apart weergegeven, hierbij denken we aan plafondlampen met bewegingssensor, buitenlampen op zonne-energie en retro tafellampen en waterdichte inbouwspots.