High bay lampen

44 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

44 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

LED High Bay

De LED High Bay is een lamp die veel gebruikt wordt in ruimtes met hoge plafonds. De plafonds zijn hier vaak 6 meter of hoger. Wij verkopen deze High Bay lamp in drie verschillende lichtkleuren. 3000 Kelvin (warm wit), 4000 Kelvin (natuurlijk wit) en 6000 Kelvin (koel wit). De LED High Bay heeft een IP-waarde van 65 waardoor hij water- en stofdicht is. De driver van de High Bay lampen is van Meanwell. Dit merk staat namelijk voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Bij dit product bent u verzekerd van een lange levensduur en een goed product. 

 

Budget LED High Bay

De budget LED High Bay is een betaalbare lamp voor hoge ruimtes. Deze versie is beschikbaar in 3 wattages en met 1 lichtkleur. Een goede kwaliteit lamp met minimaal 2 jaar garantie.

 

Philips LED Highbay

De Philips LED Highbay biedt je gegarandeerde kwaliteit. Deze absolute bestseller heeft een A-kwaliteit LED driver en A-kwaliteit leds. Bij deze LED Highbay heeft u dan ook minimaal 2-5 jaar garantie.

 

Geavanceerde LED High Bay

De geavanceerde LED High Bay onderscheidt zich door een groot aantal mogelijkheden. Naast 2 lichtkleuren, 4000K en 5000K, is de lamp in een groot aantal wattages beschikbaar. Daarbij is de lamp standaard uitgevoerd met 120 graden lens/lichtuistraling en kunt u ook eenvoudig een 60 graden lens, 90 graden lens, transparante reflector of aluminium reflector mee bestellen. Deze lampen hebben een goed geteste levensduur van circa 50.000 uur, daarbij heeft u maar liefst 5 jaar garantie op dit type LED Highbay.

 

voordelen high bay

IP65 of hoger

De IP waarde geeft aan of het armatuur beschermt is tegen stof of water. Een IP65 waarde geeft aan dat het armatuur bestemd is tegen stof en water. Hierdoor heeft je Highbay minimaal onderhoud nodig wat je uiteindelijk weer kosten bespaart.

 

Korte terugverdientijd

De oude Highbays maakten gebruik van gasontladingslampen 250 of 400W en een voorschakelapparaat. De LED Highbays verbruiken tot wel 50% minder energie waardoor er een korte terugverdientijd gegarandeerd is en je geen los voorschakelapparaat meer in gebruik hebt. Daarnaast gaan de Highbays tot wel 8x langer mee door de levensduur van minimaal 80.000 uur in vergelijking met een gasontladingslamp die maar 10.000 uur mee gaat.

 

Geschikt voor ruimtes met een hoog plafond

De LED highbays zijn allemaal pendelarmaturen waardoor ze bruikbaar zijn als basislicht in magazijnen, hallen, open stallen en productieruimten met een hoogte van 5 tot 12 meter.

Naast hun uitstekende lichtopbrengst, hebben Hig bay’s ook een buitengewoon lange levensduur voor een product dat zoveel licht produceert. Ondanks dat de aanschafprijs een nogal grote investering is, zorgen de uitstekende kenmerken van dit product ervoor dat de terugverdientijd korter dan 1 jaar is in vergelijking met de traditionele HPI lampen. De Highbay lamp is ontworpen om de HPI lampen te vervangen. Een volledig overzicht van de mogelijkheden van deze producten:

 

Ons assortiment

In ons assortiment vindt u verschillende LED High Bay lampen. Zo hebben wij ze variërend van 100 tot 240 Watt en van 3000 – 6000 Kelvin. Op deze pagina vindt u meer informatie over welke lamp u nodig hebt voor welke hoogte. Heeft u nog vragen of wilt u advies? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag!