Zakelijk

van 426 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

van 426 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Zakelijke verlichting

Voor elk bedrijf is zakelijke verlichting toch wel één van de belangrijkste punten en vaak een grote kostenpost. Zo is het in een winkel fijn als bepaalde producten er nog aantrekkelijker uitzien met de juiste zakelijke verlichting. In een hotel is het juist van belang dat er een romantische of rustgevende sfeer ontstaat. Zo is er voor elk bedrijf andere zakelijke verlichting beschikbaar.

Kijk bij onze verschillende categorieën om voor jouw bedrijf, de beste zakelijke verlichting uit te zoeken.

Aanschaf zakelijke verlichting

Zoals eerder benoemd is zakelijke verlichting aanschaffen vaak een grote kostenpost maar oh zo belangrijk! Misschien vraagt u zich op dit moment af waarom het zo belangrijk is?

De juiste verlichting zorgt er namelijk voor dat de productiviteit van personeel wordt verhoogd en leerlingen op een school bijvoorbeeld hun concentratie beter bij de les kunnen houden. Dat is dus iets waar zeker in geïnvesteerd mag worden.

Bent u niet op de hoogte van termen zoals lumen, IP waarde en kleurtemperatuur dan staan wij altijd voor jou klaar om advies te geven.

Ledverlichting

Waarom kiezen voor LED verlichting in jouw bedrijf?
Als je een normale lichtbron kiest gaat 90% verloren bij het opwarmen van de lamp in plaats van dat dit gebruikt wordt voor het verlichten. Bij een LED lamp is dit niet het geval en is het daardoor duurzamer, beter voor het milieu en voor de energiekosten.
Nog een voordeel is dat een LED lamp veel meer branduren heeft dan een normale, dus deze gaan ook nog langer mee!