Kroonluchters

De kroonluchter is een blikvanger die zelfs wanneer hij uit staat een echte sfeermaker is!

Aanbevolen: Landelijk | Modern | Wit | Kristal | Alle kroonluchters

Weergave 1–12 van 96 resultaten

Landelijke kroonluchter Lotte, roestkleur
Roestbruine kroonluchter Reinaart, metaal
Kroonluchter Yamiella - Chroom, Transparant Helder
Sfeervolle kroonluchter Sofia, kleinste formaat, chroom
Robuuste kroonluchter Sofia, kassiek design
Allon 02 hanglamp - Kunststof
Multicolor kroonluchter Sofia, kleurrijk design
Chroom kroonluchter Familia, Modern
Chroom kroonluchter Familia, Modern
Kroonluchter Yaluh - Chroom, Transparant Helder
Klassieke kroonluchter Jeftha, 5L, roestkleurig
Glanzend wit kroonluchter Quincy, 5-lichts

Kroonluchters vallen direct op wanneer u ergens binnenkomt. In het algemeen staat deze sierlijke lamp voor sierlijkheid, status en uitbundigheid. In Nederland had deze lamp meer een ingetogen karakter en werd de nadruk vooral gelegd op de praktische kant van de lamp.

In ons assortiment zijn verschillende kroonluchters te vinden. Er zijn vrolijke voor in de kinderkamer, maar ook meer sierlijke die u bijvoorbeeld in uw woonkamer kan hangen. Veel kroonluchters hebben kaarsvormige lampjes, maar we hebben ze ook met lampenkapjes eromheen. Er is dus voor iedereen wat wils.

Deze excentrieke lamp zorgt voor een interessant lichtspel. Vooral het kristal zorgt voor bijzondere lichtverspreiding. Uiteraard zijn ze er ook voor verschillende stijlen. Zo hebben we een grote collectie kleurrijke moderne kroonluchters. Deze hebben verschillende kleuren glas. Van paars acrylaat tot multi-color.

Daarnaast hebben we de klassieke, landelijke stijl. Deze zijn populair en tijdloos. Zo kan een leuke crême, witte lamp opgehangen worden in uw woonboerderij. Maar voor ieder is er wel iets bij, wat in zijn of haar huis past.
In de woonkamer is vooral de kroonluchter met lampenkapjes erg populair. De lamp heeft hier één grote kap om de hele lamp of meerdere kapjes op elk lampje. Erg leuk en huiselijk voor in de woonkamer.