Kroonluchters

De kroonluchter is een blikvanger die zelfs wanneer hij uit staat een echte sfeermaker is!

Aanbevolen: Landelijk | Modern | Wit | Kristal | Alle kroonluchters

Weergave 1–16 van 107 resultaten

Allon 02 hanglamp - Kunststof
Klassieke Camilo kroonluchter, brons

Robi 5L kroonluchter – stof

249.95 206.95
Grijze kroonluchter Aurora, Rotan,
Klassieke, Landelijke Kroonluchter Yindee-Lynn - Antiek Grijs
Klassieke, Landelijke Kroonluchter Yinde - Roestkleur Antiek
Klassieke, Landelijke Kroonluchter Yina - Antiek Grijs
Klassieke, Landelijke Kroonluchter Yin-Lee - Roestkleur Antiek
Clen kroonluchter hanglamp - 8 lamps
Calvin hanglamp - Kroonluchter
Cesar klassieke kroonluchter - Wit

Kroonluchters vallen direct op wanneer u ergens binnenkomt. In het algemeen staat deze sierlijke lamp voor sierlijkheid, status en uitbundigheid. In Nederland had deze lamp meer een ingetogen karakter en werd de nadruk vooral gelegd op de praktische kant van de lamp. 

In ons assortiment zijn verschillende kroonluchters te vinden. Er zijn vrolijke voor in de kinderkamer, maar ook meer sierlijke die u bijvoorbeeld in uw woonkamer kan hangen. Veel kroonluchters hebben kaarsvormige lampjes, maar we hebben ze ook met lampenkapjes eromheen. Er is dus voor iedereen wat wils. 

Deze excentrieke lamp zorgt voor een interessant lichtspel. Vooral het kristal zorgt voor bijzondere lichtverspreiding. Uiteraard zijn ze er ook voor verschillende stijlen. Zo hebben we een grote collectie kleurrijke moderne kroonluchters. Deze hebben verschillende kleuren glas. Van paars acrylaat tot multi-color.

Daarnaast hebben we de klassieke, landelijke stijl. Deze zijn populair en tijdloos. Zo kan een leuke crême, witte lamp opgehangen worden in uw woonboerderij. Maar voor ieder is er wel iets bij, wat in zijn of haar huis past.
In de woonkamer is vooral de kroonluchter met lampenkapjes erg populair. De lamp heeft hier één grote kap om de hele lamp of meerdere kapjes op elk lampje. Erg leuk en huiselijk voor in de woonkamer. 

 

Stapelkorting!

Profiteer van onze stapelkorting. U ontvangt automatisch de onderstaande korting in uw winkelmand bij het bestellen van 2 of meer lampen:

2-5 lampen bestellen? 5% korting!

5 of meer lampen? 10% korting!