Plafondlampen

Showing 1–12 of 2733 results

Plafonlamp nodig voor in huis of op het werk? Van basis plafonnières tot opvallende design plafondlampen. Plafondlampen kunnen toegepast worden in de gang, kamer en bijvoorbeeld in het kantoor. Ook kan u een plafondlamp bestellen met de intentie voor een opvallende lamp voor in de woonkamer of slaapkamer.

Plafondlampen dienen meestal als praktisch lichtoplossing. In vergelijking / als vervanger van de hanglamp zit een plafonnière nooit in de weg. Vooral in de gang en de WC is een plafondlamp onvermijdelijk vanwege de beperkte hoogte. Alleen wanneer er sprake is van een bovengemiddeld hoog plafond kan er ook gedacht worden aan een hangende lamp. De collectie plafonnières is gigantisch uitgebreid in kleur en materiaal.

Wil je met heldere lampjes bepaalde hoeken of attributen zoals schilderijen beter verlichten kijk dan eens bij de plafondspots. Naast dat je met plafondspots beter het licht kan sturen zijn de variaties in spots ook gemakkelijk. De keuze voor 1 klein spotje tot 4 in 1 lijn biedt mogelijkheden om verschillende soorten plekken te verlichten.

Heb je een laag plafond of vind je in het plafond verwerkt lampen mooi kijk dan eens bij de inbouwspots. Originele inbouwspots voor in een koof of in het gipsplafond in de woonkamer. De inbouw spotjes variëren in grootte van een doorsnede van 6 cm tot een doorsnede van 30 cm. Met de grote variant inbouwspots is het mogelijk om een winkelpui van 10 meter hoog te verlichten.

Bekijk dan eens de design plafondlampen! Plafondlampgigant.nl is onderdeel van Verwek, de online verlichting winkel die uw lamp gratis bezorgd in Nederland en België. Plafondlampen design, LED of met een bewegingssensor? Bekijk het aanbod op Plafondlampgigant.nl