Vloerlampen

Een vloerlamp is de perfecte lamp om extra licht te hebben bij het lezen of als sfeermaker die de donkere hoek in de woonkamer weer tot leven brengt.

Populair: PopulairIndustrieel | Landelijk | Modern | Hout | Staande leeslampen | Keuzehulp | Alle verlichting

Weergave 1–12 van 431 resultaten

Landelijke, Industrieel, Zwarte vloerlamp Jinane
Landelijke, Industrieel, Zwarte, Witte vloerlamp Jihan
Industriële vloerlamp Riley, Hout/Staal, Noot
Zwarte vloerlamp Gorik, glas en metaal
Melkglas vloerlamp Ciuda
Vloerlampen
Anabel vloerlamp - Zwart
Industriële, Moderne Vloerlamp Vero - Zwart, Goud
TitaanGrijze, Witte vloerlamp Octavio vloerlamp - Wit
Chroom vloerlamp Vloerlamp Teija - 3 geweven bolletjes
Danieke vloerlamp klassiek - Motief in stof

Vloerlampen met veel variatie in kleur, stijl en materiaal. Vloerlampen zijn doorlopend populair en in veel huiskamers aanwezig. Ook in zakelijke ruimtes wordt de vloerlamp steeds vaker toegepast. We hebben voor u een selectie gemaakt voor vloerlampen in de woonkamer, keuken, kinderkamer en zakelijke ruimtes.

Trends en opkomst van staande lampen

De woonkamer is pas echt compleet met een trendy staande lamp. Moderne staande leeslamp, stoere en landelijke staande lamp of stalamp met lampenkap. De staande lamp is oorspronkelijk ontstaat door de staande leeslamp. Om een extra lichtje te creëren werd alles geprobeerd om mee bij te schijnen bij het boek of de krant. Van oorsprong met de kaars in de hand om de letters goed te kunnen lezen. Dit is ontwikkeld tot in een enkel geval de tafellamp en vooral de staande houten vloerlamp. Staande lampen van groot naar klein. Bekijk hier de complete collectie vloerlampen. De driepoot vloerlampen met houten poten is naast zwart nu ook beschikbaar in het wit.

Verschillende lichtbron in de staande lamp

Het grootste gedeelte staande lampen heeft een fitting waarin een standaard lampen bolletje gedraaid kan worden. De industriële vloerlampen waarbij leds in de lamp zelf verwerkt zitten is echter ook verkrijgbaar! Deze innovatieve vloerlamp heeft een strakke uitstraling en neemt weinig ruimte in beslag. Kijk ook eens bij onze originele vloerlampen van beton.

De staande lamp met eigen stoffen kap

De staande lampen met stoffen kap hebben een afneembare stoffen kap. Zo kan er ook voor gekozen worden om de lamp te voorzien van uw eigen stoffen kap. De staande lamp met kap heeft in de meeste gevallen een draaischroef aan de bovenkant. De kap kan op de lamp worden gezet om deze vervolgens vast te zetten met een bijbehorende moer.

De stoffen lampenkappen uit de collectie met een ruwere structuur in de stof staan mooi op de landelijke vloerlamp. De kleuren taupe, crême en grijs springen er uit als populaire kleur voor lampenkappen bij de brocant, landelijke sfeer.

Vloerlamp snel vinden

Wanneer u op zoek bent naar moderne vloerlampen die moet voldoen aan specifieke eisen voor kleur, stijl of materiaal dan kunt u dit snel filteren naar een klein en overzichtelijk aanbod. Bij vloerlampen is vooral het filteren op kleur een veelgebruikte mogelijkheid.

Tip: vergelijk vooral de hoogtes van de verschillende vloerlampen en pak wanneer u dit prettig vind een meetlint erbij om te kijken hoe hoog de vloerlamp is die bijvoorbeeld naast uw bank komt te staan!

+ GRATIS LED pakket

Bespaar op je energierekening en pak nu jouw GRATIS LED lampen pakket.

Bestel €50+
Gratis LED pakket twv € 15,50

Bestel €75+
Gratis LED pakket twv € 31,50

Bestel €100+
Gratis LED pakket twv € 47,50

Bekijk de actie >