TL armaturen

TL armaturen kopen? Kies hieronder een categorie:

Om een een bedrijfsruimte te verlichten heb je de keuze uit een LED TL armatuur of een LED paneel. Een LED paneel is een vlak inbouw armatuur met een witte, egaal-verlichte lichtplaat als verlichting. Het LED (TL) armatuur kan ook ingebouwd worden, echter is dit inbouw armatuur niet zo vlak zoals een LED paneel. Het voordeel van een TL armatuur is dat er verschillende variaties met reflectors mogelijk zijn, voor bijvoorbeeld lichtreflectie. Het ander belangrijk voordeel van de LED TL armatuur ten opzichte van het LED paneel is dat deze iets efficienter is dan het LED paneel. Daarnaast is bij een LED TL armatuur mogelijk om niet direct in het licht te kijken. Dit zijn de belangrijkste afwegingen tussen deze modellen met daarbij de overweging dat het LED armatuur meestal voordeliger is.

 

 

Informatie om je te helpen

Een Nieuw TL armatuur of (LED) alternatief bestellen? Dan ben je bij ons op het juiste adres. De traditionele TL armaturen worden op dit moment nauwelijks meer verkocht en veelal vervangen voor LED TL armaturen. De voordelen van LED TL armaturen zijn groot. LED armaturen zijn een stuk zuiniger dan de traditionele armaturen en dat merk je direct in verbruik, dat een stuk lager zal zijn. Daarnaast hebben LED armaturen geen opwarmtijd, waardoor deze direct de juiste hieveelheid licht geven. Daarnaast stralen LED TL armaturen geen UV uit en zijn ze beter voor het millieu. Om je goed op weg te helpen hebben wij alle relevante informatie verzameld en op een rij gezet.

 

  •  

LED TL armaturen als bedrijfsverlichting

Onze LED TL armaturen zijn te gebruiken in vele toepassingsgebieden. TL armaturen worden voornamelijk gebruikt als bedrijfsverlichting, maar de armaturen zijn ook geschikt voor schuren en werkplaatsen. De TL armaturen kunnen geplaatst worden in onder andere: Kantoren, (parkeer)garages, magazijnen, winkels, scholen, portieken, zorginstellingen, horeca, de industrie en vele andere locaties. Daarnaast zijn de TL armaturen met een IP waarde van IP44 of hoger ook geschikt voor buiten.

Je kan kiezen uit waterbestendige en niet-waterbestendige TL armaturen. De niet-waterbestendige varianten zijn de meest voordelige optie, echter zijn de TL's hierbij niet beschermd. De waterbestendige varianten kunnen, zoals de naam al doet vermoeden, tegen water. Daarnaast kunnen de meeste waterbestendige armaturen ook tegen een stootje.

Welke LED armaturen zijn er?

Wij verkopen diverse LED armaturen. Hierbij heb je de keuze uit de volgende opties:

- De "standaard" LED TL armatuur (meest gekozen)

- De LED armatuur met een zeer hoge lichtopbrengst (deze zijn geschikt voor ruimtes van bijvoorbeeld 6 meter hoog)

- LED armatuur met ingebouwde LED, deze LED is niet vervangbaar

Welke TL buizen kunnen er in de TL armaturen?

In de meeste TL armaturen kunt u een TL buis naar wens doen. Hierdoor kunt u zelf een wattage en lichtkleur kiezen. Het vermogen ligt meestal tussen 5 watt en 20 watt. De TL buizen zijn verkrijgbaar in de volgende lichtkleuren:

- Warm wit (3000k)

- Wit (4000k)

- Koud wit (5000-6000k)