Prikkabels

Prikkabels kopen? Kies hieronder een categorie:

Prikkabels voor in de tuin, feest, horeca-gelegenheid of als kerstversiering van je bedrijf. Het is mogelijk de prikkabels uit te voeren met verschillende LED prikkabel lampen. De meest populaire lichtbronnen zijn de warm witte lichtbronnen, deze zijn beschikbaar met transparant, doorzichtig afdekkapje en met een melkwit afdekkap. Deze 2 type warm witte LED lampen zijn beide ook in niet dimbaar en in dimbaar te bestellen. Naast de warm witte lichtbronnen zijn er ook gekleurde LED lampen. De prikkabels van Lampgigant zijn samengesteld waarin alle kleuren evenveel voorkomen. Uiteraard is het mogelijk om de gekleurde lichtbronnen los te bestellen. Hierdoor kan je 1, 2 of bijvoorbeeld 3 kleuren naar wens combineren. Ontdek hieronder de verschillende categorieën. Na het kiezen van de categorie is het mogelijk om het aantal lampjes te selecteren.

Informatie om je te helpen

Onze prikkabels hebben stevige rubberen kabels met aan 2 zijden een draaikoppeling. Deze koppelingen kan je eenvoudig in elkaar pluggen en vastdraaien zodat dit stevig en waterdicht aan elkaar bevestigd is. De prikkabels zijn door deze methode ook eenvoudig te verlengen, eventueel ook in een later stadium. Standaard is ook het aansluitsnoer met 1,5 meter kabel los te koppelen van de prikkabel. Om je goed op weg te helpen hebben wij alle relevante informatie verzameld en op een rij gezet.

Waterdichte prikkabels voor buiten

De prikkabels zijn speciaal gemaakt voor buiten en zijn uitgevoerd met waterdichte rubbers bij elke fitting. Wanneer je de lampjes in de prikkabel draait moet je iets harder drukken bij het draaien dan bijvoorbeeld bij het plaatsen van een lamp in een hanglamp. Dit komt doordat je de fittingkant van de lichtbron tegen de rubberen afdekringen aandraait zodat de fittingen goed worden afgedicht. Hierdoor krijgt zowel de prikkabel als de lichtbronnen een langere levensduur.

 

Prikkabels huren

Organiseer jij een leuk feestje in de tuin of bij jouw vereniging? Dan kan je het feestje nog leuker maken met een mooie prikkabel! Gebruik je de prikkabel maar 1 keer en wil daarom geen prikkabel kopen? In dat geval kan je gemakkelijk een prikkabel huren bij Lampgigant. Wij verhuren prikkabels in verschillende lengtes en met een verschillend aantal lampjes. Je kan kiezen uit 3 soorten lampjes:

- Transparante lampjes
- Witte lampjes
- Gekleurde lampjes

  •  

 

1.000+ prikkabel klanten gingen je voor!