Slimme verlichting

Slimme verlichting kopen? Kies hieronder een categorie:

Handmatig het licht aan- en uitschakelen is verleden tijd. Een volledig nieuwe ervaring in huis door het toepassen van slimme verlichting. Met behulp van één app op smartphone of tablet, alle lampen in huis besturen. Het gebruik van slimme verlichting zorgt ervoor dat een lichtschakelaar niet meer nodig is. Maak gebruik van een eigen planning om de slimme verlichting elk gewenst moment aan of uit te zetten zonder omkijken. Ontdek hieronder de verschillende categorieën van slimme verlichting.

 

Informatie om je te helpen

Met slimme verlichting van Lampgigant is het snel en makkelijk om een planning in te stellen door middel van de Tuya app. Hierdoor is het mogelijk om licht aan te zetten voor meer veiligheid als je niet thuis bent, de ochtendroutine aan te passen of een ontspannen feel good-plek creëren met zachte kleuren en verschillende tinten licht. Om je goed op weg te helpen hebben wij alle relevante informatie verzameld en op een rij gezet.

 

  •  

Voordelen van slimme verlichting

Smartphones en afstandsbedieningen vormen de centrale elementen bij het regelen van verlichting. Smart home-verlichtingssystemen met apps hebben verschillende voordelen:

Voordelen Beschrijving
Voordeel 1 Het instellen van verlichting waardoor het lijkt alsof er iemand thuis is, voor moment wanneer het huis onbewoond is.
Voordeel 2 Bediening met smartphone, bijvoorbeeld vanuit de bank.
Voordeel 3 Verschillende verlichtingsmogelijkheden met kleur- en helderheidswaarden.
Voordeel 4 Breed assortiment aan uitbreidingsmogelijkheden bijvoorbeeld door meer smart verlichting in of rondom huis te gebruiken.

 

De belangrijkste functionaliteiten

Het is belangrijk om vooraf de vraag te stellen, waar moet mijn slimme verlichtingssyteem aan voldoen? Neem de functionaliteiten hieronder door en kies welke functionaliteiten voor jouw huis van toepassing zijn.

Funcionaliteiten Omschrijving
Functie 1 Kleurverandering
Functie 2 De helderheid dimmen
Functie 3 Verlichtingsscenario’s instellen
Functie 4 Verlichtingsprogramma’s instellen
Functie 5 De verlichting van specifieke ruimtes veranderen
Functie 6 Lichtbronnen groeperen
Functie 7 Eigen lichtscenario’s ontwikkelen
Functie 8 Spraakbesturing

 

Verschillende slimme verlichtingssystemen:

Slimme schakelaar

Met het gebruik van Smart WiFi wandschakelaars is het bedienen van meerdere lampen of apparaten tegelijkertijd mogelijk. De slimme schakelaar is gemakkelijk te verbinden met de Tuya app.

Slimme plafondlamp

Smart plafondlampen in huis aan/uit doen of dimmen is nog nooit zo makkelijk geweest. Met het gebruik van de Tuya app is het mogelijk meerdere plafondlampen tegelijk te besturen.

Slimme stopcontact

Een slim stopcontact ook wel smart plug genoemd, biedt de mogelijkheid om het systeem te koppelen aan Google Home of Alexa. De slimme stopcontact is ook te verbinden met de Tuya App.

Slimme inbouwschakelaar

Dimbare Smart inbouw schakelaars zijn perfect om lichtbronnen op afstand te dimmen. Verbind de inbouwschakelaar met de Smart afstandsbediening of lichtschakelaar en schakelaar werkt direct. Maak gebruik van de Tuya app, om naast de slimme inbouwschakelaar, meer slimme verlichting te besturen met één app.

  •