Straatverlichting

Straatverlichting categorieën

Met LED straatverlichting verlicht je gemakkelijk een groot oppervlakte van jouw terrein. Het voordeel van LED straatverlichting is het lage energieverbruik en de stevigheid van de straatverlichting. De straatverlichting kan zonder probleem buiten staan tijdens een flinke bui of een stevige wind. Straatverlichting bevestig je eenvoudig aan een paal of muursteun.

Welk wattage straatverlichting kies je?

Het wattage dat je kiest voor de straatverlichting is afhankelijk van de hoogte waar je de straatverlichting plaatst. Hierbij is het zo dat hoe hoger je de straatverlichting plaatst, hoe breder de oppervlakte dat licht wordt is. Bekijk en kies hieronder de aangeraden wattages per hoogte.

Hoogte straatverlichting Schatting breedte licht Aangeraden wattage
2 tot 4 meter 6 meter 30 watt
4 tot 6 meter 8 meter 50 watt
6 tot 8 meter 10 meter 80 watt
8 tot 10 meter 12 meter 120 watt

Straatverlichting kan je zowel op bedrijfsterreinen als privéterreinen toepassen. Je ziet straatverlichting veel terug bij bedrijfspanden, bedrijfstereinen, parkeerplaatsen, opritten en schuren.

 

Lichtkleur straatverlichting kiezen

Bij straatverlichting kan je kiezen uit de lichtkleuren 3000K (warm wit) en 6000K (koud wit). Warm wit licht is sfeervol licht met een gele gloed. Koud wit geeft heel helder licht en maakt alle details goed zichtbaar.

 

Straatverlichting mogelijkheden

Met meerdere lampen kan je de straat goed verlichten. Naast straatverlichting kan je ook kiezen om een wandlamp, schijnwerper of staande buitenlamp te gebruiken voor het verlichten van de straat.

 

Blogs over straatverlichting

  •