LED panelen zorgen voor een goede verlichting van uw (bedrijfs)ruimte. Bekijk hieronder ons aanbod of gebruik de voorgestelde filters:

60x60 cm LED panelen

20 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

20 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Onze 60x60 cm LED panelen zijn verkrijgbaar 3 type lichtkleuren: warm wit, neutraal wit en koud wit.

3000K warm wit

Warm witte verlichting wordt gezien als sfeervolle verlichting met een gele gloed. Dit is ook de reden dat er vaak voor warm wit licht wordt gekozen om een ontvangsthal of ruimte waar niet gewerkt wordt te verlichten.

Toepassing: onder andere in ontvangsthallen, restaurants, hotels, kantoren, winkels, scholen, kledingwinkels en cafetaria's.

4000K neutraal wit

Neutraal witte verlichting zorgt voor een frisse en productieve omgeving. Dit licht heeft een stimulerende werking en zorgt ervoor dat je actief blijft. In vrijwel alle kantoorruimtes waar gewerkt wordt gekozen voor neutraal wit licht. 

Toepassing: onder andere kantoren, klaslokalen, showrooms, keuken- en badkamerwinkels, fietsenwinkels en sporthallen.

6000-6500K koud wit

Koud witte verlichting zorgt voor erg helder licht dat alles goed zichtbaar maakt. Dit licht wordt gebruikt in ruimtes waar goed zicht en helder licht belangrijk is. Je ziet deze kleur dan ook in ziekenhuizen en laboratoria. Maar ook ruimtes waar secuur gewerkt wordt worden verlicht met koud wit licht. Denk hier bijvoorbeeld aan assemblage of garages.

Toepassing: onder andere ziekenhuizen, laboratoria, tandartspraktijken, werkplaatsen en garages.

UGR<19

De UGR-waarde geeft de mate van lichthinder aan. Voor kantoren wordt een UGR-waarde van 19 of lager aangeraden.