LED TL buizen

47 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

47 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Voordelen van LED TL buizen

Het gebruik van LED TL buizen heeft meerdere voordelen. Ten eerste bespaar je flink op de energiekosten. LED TL buizen gebruiken 50% minder energie dan de gewone TL lampen. Ten tweede gaan de lampen ook een stuk langer mee. Daardoor hoeven ze minder vaak vervangen te worden. Dit scheelt ook weer kosten. De levensduur van LED verlichting is zo’n 50.000 uur. Terwijl een standaard TL buis zo’n 10.000 uur meegaat.

Naast deze voordelen zijn de lampen ook beschikbaar in verschillende soorten kleurtemperaturen. In een fabriek is het goed om LED verlichting te gebruiken met 4000 Kelvin. Deze kleurtemperatuur komt het dichtste in de buurt van normaal daglicht. Hierdoor is dit het fijnste werken en het beste voor de ogen van jou en jouw werknemers. 

Lichtkleur

LED TL buizen zijn er in verschillende lichtkleuren:

  • 3000K warm wit: dit is een warme lichtkleur met een gele gloed dat gebruikt wordt als sfeerlicht.
  • 4000K neutraal wit: dit is een neutraal witte lichtkleur dat gebruikt wordt als werklicht op kantoren.
  • 6500K koud wit: dit is een heldere koele lichtkleur dat gebruikt wordt in magazijnen en garages waar goed zicht belangrijk is.

Ons assortiment TL buizen

In ons assortiment vind je allerlei LED TL buizen. Heb je nog vragen of wil je graag advies bij jouw keuze? Neem gerust contact met ons op!