Populaire hanglampen

Hanglamp op stijl

Hanglamp op kleur

Hanglamp op materiaal

Hanglamp per ruimte

Hanglamp online kopen

Hanglampen kopen op internet? Wij helpen u graag bij het vinden van uw hanglamp. Ontdek hieronder de verschillende stijlen en bekijk de lampen in deze categorie. Binnen de verschillende stijlen kunt u ook op kleur en materiaal filteren. Bent u op zoek naar een specifieke kleur of materiaal? Selecteer in het linkermenu uw keuze!

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben dan kunt u tussen 9 uur ‘s ochtends en 5 uur ‘s middags bellen met onze klantenservice.

Ontdek uw hanglamp stijl

Industriële hanglamp kopen

Een stoere hanglamp met een robuuste vorm? Industriële hanglampen zijn gemaakt van sterke materialen en hebben een stoere uitstraling hebben. Bekijk het aanbod hanglampen van ‘beetje stoer’ tot ‘heel stoer’!

Tips industriële hanglamp

Meerdere industrie hanglampen boven de eettafel? Bestel een dubbele hanglamp of bestel 2 losse. Industrielampen zijn minder snel verkrijgbaar in een set.

Collectie industriële hanglampen


Landelijke hanglamp kopen

Houdt u van een natuurlijke uitstraling? Dan is een landelijke hanglamp meer iets voor u. Landelijke vormen en materialen brengen de natuur in huis. Een groot deel van de collectie landelijke hanglampen zijn stoer, nostalgisch en hebben leuke details…

Tips landelijke hanglamp

Maak kwetsbare, landelijke hanglampen onbereikbaar voor kleine kinderen omdat ze kwetsbaar zijn (bijvoorbeeld met stof of glaskapjes)

Collectie landelijke hanglampen

Moderne hanglamp kopen

De moderne hanglamp is meer dan alleen een strakke lamp in het wit. De moderne collectie bevat veel bolvormige kappen en lampenkappen met strakke hoeken. Qua kleur ziet u bij modern de meeste hanglampen met een hoogglans kleur. Maar ook strakke hanglampen met stoffen kap vind u in de collectie moderne hanglampen.

Tips moderne hanglamp kopen

Let goed op de fitting voor het lampenbolletje. Veel zijn er uitgevoerd met standaard fitting, maar ook wat met andere typen.

Collectie moderne hanglampen

Design hanglamp kopen

Originele hanglamp kopen? Op Lampgigant.nl maken we verschil tussen design hanglampen met originele, opvallende vormen en de hanglampen van topontwerpers. Deze laatste vind je onder premium. Voor originele hanglampen die je niet dagelijks ziet, zonder de vereiste dat deze van een topontwerper is, kunt u naar de categorie design gaan.

Tips voor de design hanglamp

Wat meer te besteden en u wilt de meest exclusief lamp? Kijk ook eens in de collectie premium hanglampen.

Collectie design hanglampen

Klassieke hanglamp kopen

Een échte klassieker wijst is een tikkeltje nostalgisch. Klassieke hanglampen zijn vaak van bekende materialen zoals stof, glas en staal. De klassieke stijl omvat ook verschillende kroonluchters.

Tips klassieke hanglamp

Herken de verschillen tussen klassiek-basis, klassiek-landelijk en klassiek-modern. Dit maakt het selecteren van uw hanglamp een stuk makkelijker.

Collectie klassieke hanglampen

Retro hanglamp kopen

Retro is de combinatie van klassiek en design. Retro hanglampen zijn geïnspireerd op de jaren ’50, ’60, ’70, ’80 en ’90. Originele hanglampen met een knipoog naar vroeger.

Tips retro hanglamp

Pas de kleur van de retro hanglamp niet aan op een ander product in uw kamer wat binnen minder dan een jaar weer weggaat. Heeft u een redelijk neutraal gekleurde kamer (zonder blauwe tafel of ander gekleurd product) dan hoeft u hier geen rekening mee te houden.

Collectie retro hanglampen

Stoffen hanglamp kopen

Een goede hanglamp kopen zonder teveel opsmuk? De basis hanglampen zijn net als al de andere hanglampen een betrouwbare kwaliteit en zijn wat eenvoudiger qua model.

Tips stoffen hanglamp

Bent u op zoek naar een stoffen hanglamp? Bekijk ook de collectie stoffen hanglampen voor het complete overzicht.

Collectie stoffen hanglampen

 

Stapelkorting!

Profiteer van onze stapelkorting. U ontvangt automatisch de onderstaande korting in uw winkelmand bij het bestellen van 2 of meer lampen:

2-5 lampen bestellen? 5% korting!

5 of meer lampen? 10% korting!