Op zoek naar een hanglamp? Bedenk dan van te voren bij welke stijl de lamp moet passen en  waar de lamp komt de hangen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar verlichting voor in het rustieke interieur, kijk dan naar de landelijke hanglampen.

Wanneer u op zoek bent naar een trendy hanglamp is het de moeite waard om op de categorie ‘populair’ te klikken. Hanglampen nodig voor boven de tafel? Neem een kijkje bij de eettafellampen.

Marielle-met-hanglamp1MB-1-300x300

Populair:

Stijl:

Kleur:

Materiaal:

Specials:

Hanglamp online kopen

Hanglampen kopen op internet? Wij helpen u graag bij het vinden van uw hanglamp. Ontdek hieronder de verschillende stijlen en bekijk de lampen in deze categorie. Binnen de verschillende stijlen kunt u ook op kleur en materiaal filteren. Bent u op zoek naar een specifieke kleur of materiaal? Selecteer in het linkermenu uw keuze!

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben dan kunt u tussen 9 uur ‘s ochtends en 5 uur ‘s middags bellen met onze klantenservice.

Een stoere hanglamp met een robuuste vorm? Industriële hanglampen zijn gemaakt van sterke materialen en hebben een stoere uitstraling hebben. Bekijk het aanbod hanglampen van ‘beetje stoer’ tot ‘heel stoer’!

Tips industriële hanglamp

Meerdere industrie hanglampen boven de eettafel? Bestel een dubbele hanglamp of bestel 2 losse. Industrielampen zijn minder snel verkrijgbaar in een set.

Collectie industriële hanglampen

Houdt u van een natuurlijke uitstraling? Dan is een landelijke hanglamp meer iets voor u. Landelijke vormen en materialen brengen de natuur in huis. Een groot deel van de collectie landelijke hanglampen zijn stoer, nostalgisch en hebben leuke details…

Tips landelijke hanglamp

Maak kwetsbare, landelijke hanglampen onbereikbaar voor kleine kinderen omdat ze kwetsbaar zijn (bijvoorbeeld met stof of glaskapjes)

Collectie landelijke hanglampen

Originele hanglamp kopen? Op Lampgigant.nl maken we verschil tussen design hanglampen met originele, opvallende vormen en de hanglampen van topontwerpers. Deze laatste vind je onder premium. Voor originele hanglampen die je niet dagelijks ziet, zonder de vereiste dat deze van een topontwerper is, kunt u naar de categorie design gaan.

Tips voor de design hanglamp

Wat meer te besteden en u wilt de meest exclusief lamp? Kijk ook eens in de collectie premium hanglampen.

Collectie design hanglampen

Een échte klassieker wijst is een tikkeltje nostalgisch. Klassieke hanglampen zijn vaak van bekende materialen zoals stof, glas en staal. De klassieke stijl omvat ook verschillende kroonluchters.

Tips klassieke hanglamp

Herken de verschillen tussen klassiek-basis, klassiek-landelijk en klassiek-modern. Dit maakt het selecteren van uw hanglamp een stuk makkelijker.

Collectie klassieke hanglampen

Retro is de combinatie van klassiek en design. Retro hanglampen zijn geïnspireerd op de jaren ’50, ’60, ’70, ’80 en ’90. Originele hanglampen met een knipoog naar vroeger.

Tips retro hanglamp

Pas de kleur van de retro hanglamp niet aan op een ander product in uw kamer wat binnen minder dan een jaar weer weggaat. Heeft u een redelijk neutraal gekleurde kamer (zonder blauwe tafel of ander gekleurd product) dan hoeft u hier geen rekening mee te houden.

Collectie retro hanglampen