Kantoorverlichting online bestellen

Iets wat onmisbaar is op kantoor is goede kantoorverlichting. Goede kantoorverlichting zorgt ervoor dat de productiviteit van de medewerkers wordt bevorderd en dat de sfeer op kantoor goed is.

Diverse soorten verlichting

Losse kantoorverlichting is goed verkrijgbaar en naar wens aan te passen naar het interieur van het kantoor. Naar de hand van het interieur is het noodzakelijk om te kiezen wat voor soort kantoorverlichting er gebruikt gaan worden. Er zijn verschillende soorten kantoorverlichting waaronder halogeenlampen, LED-lampen en spaarlampen.

Halogeenlampen hebben een levensduur van ongeveer 2000 uren en zijn ideaal diverse soorten kantoorverlichting. Hierbij kan gedacht worden aan plafonnières en vloerlampen. Met een halogeen lamp heb je de mogelijkheid om de kantoorverlichting te dimmen wat eventueel handig is in ruimtes waar niet gewerkt wordt zoals het sanitair of gangen. LED-lampen zijn tegenwoordig populair onder de kantoorverlichting en zijn evenals de halogeenlampen te dimmen. De LED-lampen hebben een levensduur van gemiddeld 50000 uren waardoor ze ideaal zijn als kantoorverlichting.

Advies kantoorverlichting en projectrealisatie

Naast de gigantische collectie die u direct online kunt bestellen kunt u ons ook bellen voor advies op maat / op locatie en projectrealisatie. Onze verlichtings specialisten komen in overleg graag bij u langs om advies te geven voor uw bedrijf(-sruimte). Daarbij is het mogelijk om de realisatie hiervan in ons beheer of met advies van ons te laten uitvoeren.

Bel ons op (+31) 030 6339653 of vul het bovenstaande aanvraagformulier om te overleggen voor de mogelijkheden.

Stapelkorting!

Profiteer van onze stapelkorting. U ontvangt automatisch de onderstaande korting in uw winkelmand bij het bestellen van 2 of meer lampen:

2-5 lampen bestellen? 5% korting!

5 of meer lampen? 10% korting!