Hanglampen

Een hanglamp zonder ingebouwde lamp is dimbaar als u er een dimbare (LED) lichtbron in doet. Een hanglamp met ophangsnoer is eenvoudig in te korten op de gewenste hoogte. Een hanglamp met ophangketting is ook in te korten.

Populaire hanglampen: Populair | Landelijk | Modern | Zwart Industrieel | Glas | Eettafellamp | Hanglamp keuzehulp

 

Weergave 1–12 van 2011 resultaten

Industriële hanglamp Faber, Zwart
Zwarte hanglamp Picena, Zwart, Koper
Industriële hanglamp Hazel, Ruig zwart
Zwart industrielampje Irpino
Landelijke eettafellamp Milicia, Zwart
Anton hanglamp - Zwart
Industriële hanglamp Kay / Kaj, Zwart
Goedkope industrie hanglamp Oolio, Zwart
Zwarte Darena hanglamp, modern
Moderne, industriële hanglamp Liana, Zwart, Koper
Lavinio, koper hanglampje

Hanglampen ontworpen voor uw situatie. Oplossingen voor huis, bedrijf en project. Lampgigant is de online verlichting Gigant van Nederland en België. Bij ons kunt u ook terecht voor uw vloerlampen, wandlampen, plafondlampen, kroonluchters, booglampen, tafellampen, lampenkappen en buitenlampen.

Stoere hanglampen voor boven de eettafel

De collectie industriële hanglamp en landelijke hanglampen met stijl. Design van vroeger en innovatieve materialen gaan goed samen. Een hanglamp brengt meer dan verlichting, met de glazen hanglamp en stoffen hanglamp met lampenkap verbindt uw lamp de elementen in het interieur. Snel goedkope hanglampen online bestellen.

Een smaakvol ingerichte ruimte zonder rage. De moderne hanglampen en vintage retro hanglamp maken het mogelijk. Sfeervol en gezelligheid, dat kenmerkt de hanglampen eettafel van LampGigant. Genieten van het eten en natafelen met onder de landelijke eettafel hanglamp. Beleven en besparen met een grote witte hanglamp en de hanglamp zwart.

Hanglampen voor uw bedrijf?

Zie meer informatie in de footer onderaan bij het kopje ‘Bedrijfsverlichting’.