LED panelen zorgen voor een goede verlichting van uw (bedrijfs)ruimte. Bekijk hieronder ons aanbod of gebruik de voorgestelde filters:

LED panelen

van 168 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

van 168 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

LED panelen

In ons assortiment vind je veel varianten LED panelen. Ze zijn te koop in verschillende kleurtemperaturen. De LED panelen die veel gebruikt worden in kantoorruimtes hebben warm wit licht (3000 Kelvin) of wit licht (4000 Kelvin). Wij bevelen warm wit licht (3000 Kelvin) aan voor de standaard kantoorruimtes. In ruimtes, zoals een laboratorium, waar veel handwerk wordt verricht, raden wij witte panelen (4000 Kelvin) aan.

Type LED paneel kiezen

Je hebt de keuze uit 4 type LED panelen: Standaard, PRO,

Het standaard LED paneel verkopen we het meeste en is ook het voordeligste. Het verschil met de andere 3 type LED panelen is dat het standaard LED paneel 85 lumen (lichthoeveelheid) per Watt geeft en de andere 3 types geven 120 lumen per Watt.

LED paneel PRO of PHILIPS LED paneel

LED paneel PRO en het PHILIPS LED paneel zijn qua kwaliteit zo goed als hetzelfde. Het verschil is dat je op het PHILIPS LED paneel 7 jaar garantie krijgt en op het PRO LED paneel 5 jaar garantie. Verder zijn er qua efficiëntie en kwaliteit van het paneel en de driver geen noemenswaardige verschillen.

UGR<19 LED paneel

De UGR waarde geeft de mate van verblinding aan. Hoe hoger dit getal hoe meer verblinding. Wij hebben geen verblindende LED panelen in ons assortiment. De LED panelen die niet in de categorie UGR<19 worden getoond hebben bijvoorbeeld een UGR waarde van 22. Dit zijn ook LED panelen die niet verblindend zijn en prettig zijn voor in de verschillende type werk- en woonruimtes. UGR<19 is vooral standaard / vereiste die door architecten, beheermaatschappijen en gemeentes worden aangehouden om een bepaalde lichtkwaliteit te kunnen garanderen. Voor kantoor is de gewenste UGR waarde volgens NEN, NEN-12464-1

Daarnaast zijn er de waterbestendige LED panelen (voor in vochtige ruimtes) en de RGB LED panelen (voor gekleurde verlichting)

Waterbestendig LED paneel

Voor in vochtige ruimtes is het handig om een waterbestendig LED paneel toe te passen. Deze zijn zowel geschikt voor condens als direct contact met vocht.

RGB of RGBWWW LED paneel

Met het RGB LED paneel kan je alle kleuren maken zoals rood, geel, oranje licht. Je kan ook de verschillende kleuren licht automatisch in elkaar laten overgaan.
Het verschil tussen RGB en RGBWWW is dat het RGBWWW LED paneel ook mooie kleuren warm wit, wit, en helder wit kan weergeven. Met het standaard RGB LED paneel is het lastiger om een mooie kleur wit te creëren.