Spotjes

Spotjes kopen? Kies hieronder een categorie:

Inbouwspots worden naast de badkamer ook steeds meer toegepast in keukens of woonkamers. Inbouwspots zijn ideaal als accent- of basisverlichting. Wij bieden een groot assortiment aan vele soorten inbouwspots. Zo kan je kiezen uit verschillendende voltages, fittingen, IP-waardes en formaten. Ga je de spots in de badkamer gebruiken? Dan adviseren wij een IP-waarde van minimaal IP44. Daarnaast kan met onze Tekalux Core LED module bijna elke spot een lage inbouwspot worden. 

 

 

Populaire eigenschappen

In de badkamer kan zowel een aansluitspanning van 230 volt als 12 volt worden toegepast. Voor spotjes die in direct contact met vocht komen, raden wij een vermogen van 12 volt aan. Als een spotje niet in direct contact met water komt is een aansluitspanning van 230 volt ook voldoende. Naast de keuze tussen het type en de stijl spotje kan je ook kiezen uit de verschillende materialen en kleuren. 

 

 

Informatie om je te helpen

Spotjes voor de badkamer of in de woonkamer installeren? Of hulp nodig bij het aansluiten van een dimmer op de spotjes? Met een inbouwspot heb je gegarandeerd sfeerverlichting dat bekend staat om de strakke en nette afwerking. Om je goed op weg te helpen hebben wij alle relevante informatie verzameld en op een rij gezet.

 

  •  

Gewenste wattage/lichthoeveelheid

Het gewenste wattage/lichthoeveelheid is afhankelijk van jouw wensen. Bekijk hier hoeveel Watt toepasselijk is voor de spotjes.

Aantal wattage Toepassing
3 Watt Rustig maar voldoende lichtopbrengst voor een woonkamer of andere ruimte in huis tot circa 2,6 meter hoog.
5 Watt Een goed verlichte ruimte waarin je ook zonder moeite je boek kunt lezen.
7 Watt Hiermee creëer je een stevige hoeveelheid licht, ook geschikt voor wat hogere ruimtes; van bijvoorbeeld 3,5 meter hoog. Naast de LED spotjes met onze eigen, hoge kwaliteit LED spots kan je ook voor een spotje inclusief PHILIPS lampje kiezen. Om je goed op weg te helpen hebben wij alle relevante informatie verzameld en op een rij gezet.