E14 lampjes

E14 lampjes kopen? We maken het je graag makkelijk

LED lampjes met een E14 fitting hebben een schroeffiting met een diameter van 14 millimeter. Door ons grote assortiment is het soms lastig kiezen. Daarom hebben we hieronder handige filters voor je klaargezet. Vervang je een traditionele E14 lampje voor LED? Kies dan een LED lampje met ongeveer 10% van het wattage van de traditionele lichtbron (40w = 4w). In een gemiddelde woning zorgt een LED lamp met een wattage tussen de 3w en 6w vermogen voor voldoende licht. Hierbij is het zo dat je wanneer je de lamp hoog hangt je kiest voor een lichtbron met een hoger wattage.

Vorm

E14 lampjes zijn er in allerlei verschillende vormen. De meest bekende lampen met E14 fitting zijn de kaarslampen en kogellampen.  

 

Lichtkleur

De lichtkleur bepaalt de sfeer in de ruimte. De warm witte kleuren worden voornamelijk gebruikt als sfeerlicht, de witte kleuren in kantoorruimtes en de koud witte kleuren in ruimtes als magazijnen en laboratoria.

 

Soort lamp

Zoek je naar een specifieke soort lamp? Bekijk dan hieronder onze soorten E14 lampjes.

Soort E14 lamp Uitleg
Filament De filament lamp geeft een mooi effect doordat je het gloeidraad ziet branden in de lamp.
Kopspiegellampen Een kopspiegellamp zorgt dat je niet direct in het licht van de lamp kan kijken. 
Reflector lampen De reflector LED lamp heeft een reflecterende laag waardoor de lichtstraal beter geconcentreerd kan worden.
Schakelbord lampen Een schakelbordlamp is een klein lampen die vaak wordt gebruikt in de koelkast.

 

Interessante functies

Lampen kunnen meer dan alleen maar in- en uitgeschakeld worden. Er zijn slimme lampen die je met een app kan besturen of zelf weten dat ze aan moeten gaan als het begint te schemeren.

Interessante functie Uitleg
Wifi lampen Een wifi lamp is te besturen via de app, telefoon of tablet. Er zijn allerlei mogelijkheden zoals de kleur aanpassen, een timer instellen, lampen tegelijkertijd bedienen en nog veel meer.
Dim to warm Bij een dim to warm LED lamp wordt geeft het licht een warmere kleur wanneer je de lamp dimt.
3-staps dimbaar Een 3-staps dimbare lamp heeft 3 standen. Zo kan je met de lichtschakelaar de lamp tussen 25%, 50% of 100% lichtsterkte schakelen.

 

Kleuren

E14 lampjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren glas. Naast de standaard transparante en witte lampen zijn er ook mooie lampen van rookglas en in de kleur amber.

 

Acties

Zoek je naar een mooie deal? Bekijk dan ook onze actie en outlet E14 lampjes.

 

Jouw E14 lampje vind je bij Lampgigant

Als je een LED lamp met E14 fitting zoekt, dan ben je bij Lampgigant aan het juiste adres. Onze collectie bevat meer dan 200 LED lampen met een E14 fitting. Of je nou een E14 lampje zoekt in de vorm van een kaars, met rookglas of met een verstelbare lichtkleur. Bij Lampgigant ga je jouw lamp vinden. 

Jouw E14 lampjes snel in huis

Heb je de juiste E14 fitting LED lamp gevonden? Dan gaan we gelijk voor je aan de slag. Wij zorgen dat je zo snel mogelijk je nieuwe lamp kan gebruiken. Bestel je de E14 lamp voor 23.59 uur? Dan heb je jouw lamp morgen in huis. Avondlevering? Dat is ook zeker mogelijk. 

    

 

 

Merken E14 LED lampjes

Zoek je naar een lamp van een specifiek merk? Bekijk hieronder de E14 lampjes van onze leveranciers. 

                 

  •