GU10 fitting LED lampen

GU10 fitting LED lamp kopen? Bekijk hier ons aanbod

LED lampen met een GU10 fitting hebben 2 pinnen op een afstand van 10 millimeter. GU10 LED lampen hebben een bajonetsluiting wat inhoudt dat je de lamp bevestigt door de pinnetjes in een armatuur te steken en vervolgens de lamp een kwartslag naar rechts te draaien. De standaard GU10 LED lampen zijn MR16 lampen met een diameter van 5 cm.

Vervang je een traditionele GU10 spotje voor LED? Kies dan een LED lampje met ongeveer 10% van het wattage van de traditionele lichtbron (40w = 4w). In een gemiddelde woning zorgt een LED lamp met een wattage tussen de 3w en 6w vermogen voor voldoende licht. Hierbij is het zo dat je wanneer je de lamp hoog hangt je kiest voor een lichtbron met een hoger wattage.

Kleur

GU10 fitting LED lampen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Bij het kiezen van een GU10 lamp kan het belangrijk zijn of de kleur van de buitenkant van de lamp past bij jouw armatuur.

 

Lichtkleur

De lichtkleur bepaalt de sfeer in de ruimte. De warm witte kleuren worden voornamelijk gebruikt als sfeerlicht, de witte kleuren in kantoorruimtes en de koud witte kleuren in ruimtes als magazijnen en laboratoria.

 

Slimme functionaliteiten

Lampen worden steeds geavanceerder. Tegenwoordig zijn er veel lampen die je op het wifi netwerk aan kan sluiten zodat je de lamp kan besturen via je telefoon of tablet. 

Interessante functie Uitleg
Wifi lampen Doordat een LED lamp in verbinding staat met wifi zijn er allerlei mogelijkheden om de lamp te besturen via de app, telefoon of tablet. Zo kan je een timer instellen wanneer jij wil dat de lamp in- of uitgeschakeld wordt of kan je meerdere lampen tegelijkertijd bedienen.
Dim to warm De dim to warm LED lamp is ideaal voor mensen die één lamp willen met meerdere kleuren. Wanneer je de lamp dimt verandert niet alleen de felheid van het licht, ook het licht krijgt een warmere kleur.
3-staps dimbaar Je kan de lichtsterkte van de 3-staps dimbare LED lamp zelf aanpassen. Bij deze lamp zijn 3 lichtsterktes ingesteld. Met een lichtschakelaar schakel je eenvoudig tussen de 3 lichtsterktes.

 

Acties

Zoek je naar een mooie deal? Bekijk dan ook onze voordeelverpakkingen, acties en outlet GU10 fitting LED lampen.

 

Merken GU10 fitting LED lampen

Zoek je naar een lamp van een specifiek merk? Bekijk hieronder de GU10 fitting LED lampen van onze leveranciers. 

                 

  •