Lampenkappen op maat

Categorieën

 

 

Lamp met lampenkap

 

Accessoires

 

Lampenkap informatie

 

Lampenkap kopen

Hierboven staan de lampenkappen die voornamelijk verkocht worden. Voor elke vorm, zoals de ronde lampenkap, zijn er 2 uitvoeringen. Bij de eerst genoemde versie is de lampenkap recht. Bij de tweede versie is de lampenkap aan de bovenzijde van de kap iets smaller dan aan de onderzijde, deze tweede variatie wordt aangeduid met ‘Boven toelopend’.

 

Blenders/diffusers

Wat is een blender (ook wel diffuser genoemd)? Hiermee kan je de lampenkap aan de onderzijde van de kap geheel of gedeeltelijk afsluiten. De blender is een opaal witte, lichtdoorlatende acrylaat plaat. In het geval van een ronde lampenkap krijg je bij het bestellen een platte, cirkel die je op de onderste ring van de lampenkap kunt leggen. Hiermee kijk je niet direct de lampenkap in en dus ook niet tegen het lampje in de lampenkap.

 

XXL lampenkap en/of lampenkap advies op maat

Wil je een lampenkap die groter is dan 150 cm doorsnede? Wanneer u hierboven een optie kiest gaat dit bij de cilinder lampenkap tot maximaal 150 cm doorsnede. Wanneer u groter wilt dan dit of wanneer u in het algemeen advies wilt voor lampenkappen dan kunt u ons bellen op 030 – 6339653 of contact opnemen per mail op info@lampgigant.nl.