E27 fitting LED lampen

E27 fitting LED lamp kopen? We maken het je graag makkelijk

LED lampen met een E27 fitting zijn lampen met een schroeffiting met een diameter van 27 millimeter. Ons assortiment bestaat uit een groot aantal E27 fitting LED lampen. Om je te helpen bij het kiezen van de juiste lamp hebben we hieronder handige filters voor je klaargezet. Vervang je een traditionele E27 lamp voor LED? Kies dan een LED lamp met ongeveer 10% van het wattage van de traditionele lichtbron (35w = 3,5w). In een gemiddelde woning zorgt een LED lamp met een wattage tussen de 3w en 6w vermogen voor voldoende licht. Hierbij is het zo dat je wanneer je de lamp hoog hangt je kiest voor een lichtbron met een hoger wattage.

Vorm

E27 fitting lampen zijn er in allerlei verschillende vormen. Van het klassieke design van Thomas Edison tot een uniek design in de vorm van een diamant.

 

Lichtkleur

De lichtkleur bepaalt de sfeer in de ruimte. De warm witte kleuren worden voornamelijk gebruikt als sfeerlicht, de witte kleuren in kantoorruimtes en de koud witte kleuren in ruimtes als magazijnen en laboratoria.

 

Soort lamp

Zoek je naar een specifieke soort lamp? Bekijk dan hieronder onze soorten E27 fitting LED lampen.

Soort E27 lamp Uitleg
Filament De filament lamp zorgt voor extra sfeer doordat je het mooie design van het gloeidraad goed ziet als de lamp brandt.
Kopspiegellampen De kopspiegellamp zorgt ervoor dat je niet direct in het licht van de lamp kan kijken. Daardoor zorgt de LED lamp voor indirect licht.
Reflector lampen De reflector LED lamp heeft een reflecterende laag waardoor de lichtstraal beter geconcentreerd kan worden.
PAR lampen De LED PAR lamp is een lamp die een geconcentreerde lichtstraal produceert. Dit type lamp wordt veel gebruikt in theaters en discotheken.

 

Interessante functies

Lampen kunnen meer dan alleen maar in- en uitgeschakeld worden. Er zijn slimme lampen die je met een app kan besturen of zelf weten dat ze aan moeten gaan als het begint te schemeren.

Interessante functie Uitleg
Wifi lampen Doordat een LED lamp in verbinding staat met wifi zijn er allerlei mogelijkheden om de lamp te besturen via de app, telefoon of tablet. Zo kan je een timer instellen wanneer jij wil dat de lamp in- of uitgeschakeld wordt of kan je meerdere lampen tegelijkertijd bedienen.
Schemersensor Een lamp met schemersensor gaat automatisch aan als het donker is en weer uit als het licht wordt. Hierdoor staat de lamp alleen aan wanneer het echt nodig is.
Dim to warm De dim to warm LED lamp is ideaal voor mensen die één lamp willen met meerdere kleuren. Wanneer je de lamp dimt verandert niet alleen de felheid van het licht, ook het licht krijgt een warmere kleur.
3-staps dimbaar Je kan de lichtsterkte van de 3-staps dimbare LED lamp zelf aanpassen. Bij deze lamp zijn 3 lichtsterktes ingesteld. Met een lichtschakelaar schakel je eenvoudig tussen de 3 lichtsterktes.

 

Kleuren

E27 fitting LED lampen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren glas. Naast de standaard transparante en witte lampen zijn er ook mooie lampen van rookglas en in de kleur amber.

 

Acties

Zoek je naar een mooie deal? Bekijk dan ook onze actie en outlet E27 LED lampen.

 

Jouw E27 fitting LED lamp vind je bij Lampgigant

Als je een LED lamp met E27 fitting zoekt, dan ben je bij Lampgigant aan het juiste adres. Onze collectie bevat meer dan 200 LED lampen met een E27 fitting. Of je nou een E27 LED lamp zoekt met een grote bol, met rookglas of met een verstelbare lichtkleur. Bij Lampgigant ga je jouw lamp vinden. 

Jouw E27 fitting LED lamp snel in huis

Heb je de juiste E27 fitting LED lamp gevonden? Dan gaan we gelijk voor je aan de slag. Wij zorgen dat je zo snel mogelijk je nieuwe lamp kan gebruiken. Bestel je de E27 LED lamp voor 23.59 uur? Dan heb je jouw lamp morgen in huis. Avondlevering? Dat is ook zeker mogelijk. 

    

 

 

Merken E27 fitting LED lampen

Zoek je naar een lamp van een specifiek merk? Bekijk hieronder de E27 LED lampen van onze leveranciers. 

                      

  •