Horeca verlichting om te onderscheiden

Als horeca ondernemer probeer je je altijd te onderscheiden van je concurrenten.

Dit kan je doen door een unieke menukaart te hebben, speciale acties, een geweldig interieur, maar wat er ook bij hoort is de verlichting!

Soorten horeca verlichting 

Het is belangrijk om na te gaan wat voor soort horeca verlichting er toegepast gaat worden. Het is namelijk belangrijk om zowel functionele verlichting als sfeerverlichting toe te passen binnen de ruimte. Stem goed af wat voor verlichting waar gebruikt wordt. Mensen houden er immers niet van om in een donkere hoek te zitten, maar ook niet om in de spotlights te staan. Functionele verlichting zorgt over het algemeen niet bepaald voor sfeer, daarom is het verstandig om als horeca verlichting ook te kijken naar sfeerverlichting. Met sfeerverlichting creëer je een gezellige plek waar mensen graag naartoe komen terwijl er genoeg functioneel is om niet in het donker te zitten.

LED-verlichting

LED-verlichting is een goede keus om te gebruiken binnen een horeca onderneming. Er is namelijk sprake van een besparing van energie en een lange levensduur van gemiddeld 50000 uren. Tevens is LED-verlichting goed af te stemmen met de omgeving in verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Door een goed lichtplan op te stellen voorkom je dat mensen in het donker hun menukaart moeten lezen of dat de verlichting niet bij de rest van het interieur past.

Advies en projectrealisatie

Naast de gigantische collectie die u direct online kunt bestellen kunt u ons ook bellen voor advies op maat / op locatie en projectrealisatie. Onze verlichting specialisten komen in overleg graag bij u langs om advies te geven voor uw bedrijf (-sruimte). Daarbij is het mogelijk om de realisatie hiervan in ons beheer of met advies van ons te laten uitvoeren.

Bel ons  op (+31) 030 – 6339653 of vul het bovenstaande aanvraagformulier om te overleggen voor de mogelijkheden.

Stapelkorting!

Profiteer van onze stapelkorting. U ontvangt automatisch de onderstaande korting in uw winkelmand bij het bestellen van 2 of meer lampen:

2-5 lampen bestellen? 5% korting!

5 of meer lampen? 10% korting!