Schemerlampen

Schemerverlichting kopen? Wij maken het je graag makkelijk

Schemerlampen zorgen voor een sfeervolle verlichting in je woning. Bij een schemerlamp denk je al snel aan een lamp met een stoffen lampenkap. Maar schemerlampen zijn er in alle stijlen, kleuren vormen en maten. Door ons grote aanbod aan schemerlampen aanbod is het soms lastig zoeken naar een schemerlamp die perfect bij jou past. Om je te helpen bij het kiezen hebben we de populairste categorieën voor je op een rijtje gezet. Daarna kan je filteren op onder andere kleur, stijl en prijs. 

Schemerlamp categorieën

Om je te helpen bij het kiezen van een mooie schemerlamp laten je graag weten welke schemerlampen het populairst zijn en welke het best beoordeeld worden. Kijk voor een goede deal ook bij onze aanbiedingen!

Populaire schemerlamp eigenschappen

Zoek je graag op stijl, kleur, materiaal, vorm of formaat? Hieronder hebben wij de meest gezochte producteigenschappen voor je samengevoegd.

Staat de producteigenschap die jij wil er niet bij? Klik dan op de stijl, kleur of materiaal voor een uitgebreid overzicht per stijl, kleur of materiaal. 

Populaire schemerlampen

Products List

In welke ruimte komt jouw schemerlamp?

Weet je niet precies welke schemerlamp je wil, maar wel waar je de schemerlamp wil plaatsen? Bekijk ons schemerlampen aanbod dan per ruimte.

 

Tips bij aankoop van een schemerlamp

Om je goed verder op weg te helpen bij het kiezen van de juiste schemerlamp geven je graag praktische tips om te zorgen dat je precies weet waar jouw schemerlamp aan moet voldoen. Heb je een vraag over een mooie schemerlamp? Wij beantwoorden deze graag en voorzien je van het juiste lampenadvies.

Belangrijke begrippen  
Dimmer Met een dimmer kun je de hoeveelheid lampenlicht regelen. Dit kan onder andere met een draaidimmer, touch dimmer, muurdimmer of afstandsbediening.
Kleurtemperatuur  De kleurtemperatuur bepaalt of het lampenlicht warm of juist koel oogt. De temperatuur drukken we uit in Kelvin (K). De lage kleurtemperatuur is warm geel, de hoge kleurtemperatuur is koel blauw.
Lumen Met Lumen drukken we de hoeveelheid licht uit. Hoe hoger het aantal Lumen hoe feller het licht.
Watt Het energieverbruik van een lamp drukken we uit in Watt. Het wattage geeft aan hoeveel energie per seconde verbruikt wordt als de lamp aanstaat.

Welk type schakelaar kies je bij je schemerlamp?

Bij het kiezen van de schemerlamp kan het type schakelaar belangrijk voor je zijn. Wil je bijvoorbeeld de lamp aanzetten door een druk op de knop op het snoer of gebruik je liever een afstandsbediening? Hieronder hebben wij een selectie gemaakt van het type schakelaars dat wij bieden.

  •  

Blogs over schemerlampen

 

 

Jouw schemerlamp vind je bij Lampgigant

Als je een schemerlamp zoekt ben je bij Lampgigant aan het juiste adres. Onze collectie bevat meer dan 1.000 schemerlampen. Of je nou een mooie landelijke tafellamp voor op de vensterbank zoekt of een leuke lamp met dino’s voor op de kinderkamer. Bij Lampgigant ga je het vinden. Heb je jouw schemerlamp nog niet gevonden en wil je een uitgebreid overzicht per stijl, kleur of materiaal? Klik dan op de roze tekst.

Jouw schemerlamp snel in huis

Heb je een leuke schemerlamp gevonden? Dan gaan we gelijk voor je aan de slag. Wij zorgen dat je zo snel mogelijk van je nieuwe lamp kan genieten. Bestel je de lamp voor 23.59 uur? Dan heb je jouw schemerlamp morgen in huis. Avondlevering? Dat is ook zeker mogelijk. Daarnaast heb je na aankoop altijd 30 dagen bedenktijd en 2 jaar garantie. 

    

 

 

 

Welke stijlen schemerlampen zijn er?

Het maakt het een stuk makkelijker als je weet naar wat voor stijl schemerlamp je zoekt. Benieuwd welke stijlen er zijn? Wij laten ze je graag zien. 

 

Schemerlampen zijn in alle kleuren verkrijgbaar

Weet je al welke kleur schemerlamp je wil kopen? Klik dan hieronder en zie welke schemerlamp wij hebben in jouw favoriete kleur.

 

Welk materiaal schemerlamp zoek jij?

In onze grote collectie bieden we schemerlampen in vrijwel alle materialen. Hieronder een selectie van ons aanbod.

 

De schemerlampen trends van dit moment zijn:

  •